Politica

Locuinţa consilierului judeţean Victor Popescu, spartă în noaptea de Crăciun

Locuinţa consilierului judeţean PNL Victor Popescu a fost spartă chiar în noaptea de Crăciun, când acesta şi soţia sa erau plecaţi de acasă. Infractorii au plecat din casa tânărului politician cu 170 de milioane de lei vechi şi cu o cantitate însemnată de aur.

Cu toate că în apropierea „blocului de nefamilişti” (zona Cati şi Sile) în care locuieşte Victor Popescu, se află un magazin Annabella şi o bancă, amândouă blindate cu camere video, hoţii nu au fost încă identificaţi. Mai mult decât atât, printre obiectele furate din casa liderului TNL Vâlcea, s-au aflat şi două verghete gravate în interior într-un stil unic, ce ar face imposibilă vinderea lor, spre exemplu, la un amanet, fără ca hoţilor să li se dea de urmă. Asta, sigur, dacă poliţiştii îşi fac treaba profesionist. „Nu cred că avea cum, sau aveau cum, dacă au fost mai mulţi, să intre sau să iasă din bloc fără să fie surprinşi de vreo cameră video ori de la supermarket, ori de la bancă. Eu cred că cel sau cei care au dat spargerea sunt profesionişti, după modul cum au operat. Am, totuşi, o uşă metalică, iar închizătoarea este destul de sofisticată. Nu ştiu cum, dar au desfăcut ornamentul şi au deblocat butucul, care acum e la poliţişti. De asemenea, hoţii ştiau că sunt plecat. Adică, au lovit la fix, ceea ce mă face să cred că cine a fost a studiat terenul înainte. Nici nu vreau să mă gândesc că cineva m-ar fi putut vâna, dar cred că aşa a fost. Sper ca poliţiştii să depisteze rapid spărgătorii şi să-mi recuperez bunurile. Cei 170 de milioane de lei erau banii obţinuţi de mine şi soţie de pe nuntă, aurul la fel. Sunt un om ca oricare altul, am şi eu rate, am şi eu greutăţi. Acest neplăcut eveniment m-a afectat şi mă afectează enorm, din mai multe puncte de vedere, inclusiv financiar, dacă vreţi”, a precizat pentru ziarul „Arena” Victor Popescu.

Articole Similare

3 Comments

  1. domnul consilier judetean tine aproape 200 DE MILIOANE la ciorap si se vaieta ca e criza si are rate de platit? si vrea ca amaratii care traiesc cu 5 milioane somaj sa il creada?!

  2. tot punem in spatele nuntii,dar de la Boisoara nimic,nimic!?de la tatal tau primar la Boisoara,cu sistematizare apa potabila,prin fonduri Sapard si ea e menajera,cu noroi pe conducte si acum canalizare in curs,de mantuiala,nerespectare proiect in minim 7 moduri,feluri,toate facute cu un scop: stim noi care!
    mai sunt bursele din Elvetia prin Fundatia Fortuna,care erau destinate boisorenilor ,cu o situatie materiala precara, pentru studii,dar aceste burse nu au ajuns la cei saraci niciodata pentru ca era Primarul Petre Popescu presedinte in acea fundatie si are un fiu consilier judetean care a studiat pe banii nacajitilor din boisoara si are nevoie de a fi propulsat si cum,daca nu prin bani.
    La cati bani ati mancat ma mir ca nu ai ajuns mult mai departe,dar pe langa bani mai trebuie sa ai minte,bun simt,un aspect fizic placut.

Lasă un răspuns

Back to top button