Acasă Diverse Liga Suporterilor Vâlceni organizează deplasări la Bucureşti şi Budapesta, pentru susţinerea SCM-ului...

Liga Suporterilor Vâlceni organizează deplasări la Bucureşti şi Budapesta, pentru susţinerea SCM-ului în meciurile cu Rapid şi VACI NKSE

320
0

SCM Rm. Vâlcea continuă să aibă un program infernal, cu câte două meciuri pe săptămână, în deplasare, în ţară şi străinătate. Acum, spre exemplu, joi va fi la Bucureşti, iar duminică, în Danemarca. În derby-ul cu Rapid, din 27 ianuarie, galeria vâlceană vrea să se ridice la nivelul celei a gazdelor şi tocmai de aceea suporterii înfocaţi sunt invitaţi să se alăture ”ultraşilor”. Costel Ungureanu şi Fred Răduţi au anunţat că se organizează deplasare pentru suporteri. Plecarea din Rm. Vâlcea este programată pentru joi, 27 ianuarie, la ora 13.30, de la Sala Polivalentă. Costul deplasării este de 75 lei şi include transport şi bilet de intrare la meciul de la Bucureşti.

Tot astfel, Liga Suporterilor Valceni organizează deplasare şi pentru meciul retur cu VACI NKSE (Ungaria), din EHF European League, care va avea loc pe 20 februarie, de la ora 16.00. Se pleacă de la Vâlcea pe 19 februarie. Costul deplasării este de 97 euro şi include: transport cu autocarul (plecare vineri noaptea cu întoarcere duminică, după meci); o noapte de cazare cu mic dejun în Budapesta, la hotel de 3 sau 4 stele, croaziera pe Dunăre, turul cu autocarul al principalelor obiective turistice din Budapesta, dar şi biletul de intrare la partida dintre Váci NKSE şi SCM Rm. Valcea. Pentru înscrieri se achită un avans de 50 euro. Cei interesaţi de cele două sau una dintre deplasări, îl pot contacta pentru înscrieri şi alte informaţii pe Costel Ungureanu, la nr. de telefon 0745.537.715, dar şi pe Fred Răduţi, la nr. de telefon 0762.645.026.