Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Liderii judeţeni ai PD-L exclud varianta ca Valentin Iliescu să fie numit interimar

Unii dintre liderii PD-L Vâlcea cred că se vorbeşte prea mult şi degeaba pe tema alegerilor din interiorul organizaţiei condusă în acest moment de senatorul Dorel Jurcan. În opinia primvicepreşedintelui Romulus Bulacu, având în vedere că, momentan, competiţia internă a fost îngheţată, alte subiecte ar fi mai interesante.

„Alegerile nu vor avea loc în această vară şi cred că e o decizie înţeleaptă. Să nu uităm că România traversează o perioadă delicată. Sunt de acord că nici prea mult interimat nu e bun, dar deocamdată asta e situaţia. La Vâlcea, eu zic că partidul poate fi condus foarte bine şi în formula actuală, măcar până se mai liniştesc apele. Eu cred că alegerile interne vor avea loc la toamnă, sau mai degrabă la începutul anului 2011, în funcţie de cum evoluează şi această criză păcătoasă”, a anticipat democrat-liberalul. Romulus Bulacu mai spune că va intra, fără discuţie, în lupta pentru preşedinţia PD-L Vâlcea şi se arată foarte încrezător în şansele sale. Rugat să comenteze zvonurile potrivit cărora ministrul Valentin Iliescu ar urma să fie numit de conducerea de la Bucureşti a partidului în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei, Romulus Bulacu a zâmbit, excluzând foarte convins această posibilitate. În medii neoficiale, aceeaşi opinie a avut-o şi senatorul Dorel Jurcan, care s-a arătat împotriva „paraşutaţilor” de la centru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button