Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Liberalii plănuiesc debarcarea lui Persu

Liberalii vâlceni iau în serios posibilitatea de a cere, în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean, revocarea din funcţie a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, social-democratul Dumitru Persu.

Liberalii au încheiat cu social-democraţii un protocol de care nu sunt mulţumiţi. Până acum, ei nu s-au ales însă cu nici un post important, în urma alianţei pe care cei de la conducerea centrală au hotărât-o. Liderul PNL, Cristian Buican nu a confirmat, dar nici nu a negat posibilitatea ca aleşii judeţeni să ia în calcul debarcarea lui Dumitru Persu pentru a obţine una dintre funcţiile de vicepreşedinte. „Nu pot să discut acum despre această problemă”, a declarat, săptămâna trecută, deputatul Cristian Buican. Încercarea înlăturării celuilalt vicepreşedinte, democrat-liberalul Romulus Bulacu, a eşuat pentru moment, acesta câştigându-i în instanţă postul. Liberalii încă mai speră să pună mâna pe unul din posturile de vicepreşedinte, chiar dacă Mircea Poenaru, cel care a fost ales anul trecut, nu a putut să-şi intre în atribuţii, din cauza acţiunilor din instanţă intentate de prefectul de Vâlcea. Pe de altă parte, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Dumitru Persu nu se teme de o acţiune a liberalilor în următoarea şedinţă şi susţine că nu crede că va rămâne fără funcţie.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button