Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

La Campionatul Mondial de karate din Istanbul,

Alina Mitran a câştigat două medalii de argint pentru CS „Ioniţă Sport Center”

În afară de sportivii de la CS Chimia, la Campionatul Mondial de karate Shotokan din Turcia au participat şi trei dintre elevii profesorului Mihai Ioniţă, de la CSŞ – CS „Ioniţă Sport Center” Rm. Vâlcea. Este vorba despre juniorul Ioan Cătălin Şarpe (CSŞ – CS „I.S.C.”), cadeta Ioana Andreea Ioniţă (CSŞ – CS „I.S.C.”) şi senioara Alina Elena Mitran (CS „I.S.C.”).
„A fost o întrecere foarte importantă, care s-a desfăşurat sub egida „World Shotokan Karate Union” şi care s-a bucurat de prezenţa multor sportivi talentaţi. De aceea, pot spune că şi nivelul de competitivitate a fost destul de ridicat. Vreau ca pe această cale să le mulţumesc părinţilor elevilor mei, care au susţinut toate cheltuielile necesare pentru deplasarea şi participarea la acest campionat”, ne-a declarat antrenorul Mihai Ioniţă.
În ceea ce priveşte rezultatele obţinute, de menţionat este că Alina Mitran a câştigat două medalii de argint, una alături de echipa de kumite feminin şi alta în proba de kumite individual (- 61 kg.). La categoria de – 68 kg., unde au fost înscrişi 24 de sportivi, Cătălin Şarpe s-a clasat pe locul 5 (kumite indiv.).
„Consider că elevii mei au avut o evoluţie remarcabilă la această competiţie şi doresc să precizez că prestaţia Ioanei Ioniţă a fost de asemenea bună, însă nu suficientă pentru a o clasa în primii şase sportivi”, a adăugat Mihai Ioniţă, antrenor al CSŞ Rm. Vâlcea şi CS „Ioniţă Sport Center”. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button