Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Juniorii de la FC Frăţia, în cantonament la Jupiter

Juniorii antrenaţi de Dan Zguroiu şi Lucian Giurcă nu beneficiază de vacanţă. Pentru a ajunge la nivelul dorit, tinerii practicanţi ai sportului-rege de la FC Frăţia se pregătesc şi în perioada sezonului estival. Nu vor avea pauză, asta pentru că, după puternicul turneu la care au participat, organizat de Vali Mihalcea şi conducerea FC Frăţia, le-a mai fost pregătită o surpriză. Pentru a-şi încărca bateriile în vederea viitoarelor competiţii la care vor participa, micuţilor fotbalişti de la FC Frăţia le-a fost asigurat şi un stagiu centralizat de pregătire.
Luni, 28 iunie, „mânjii” lui Zguroiu şi Giurcă s-au îmbarcat în autocar, având drept destinaţie litoralul românesc. Au plecat la mare aproximativ 35 de copii de la grupele de 1996 şi 2000 ale FC Frăţia, staţiunea Jupiter urmând a-i găzdui timp de 10 zile. După acest cantonament, cei doi antrenori şi-au programat să mai dispute şi câteva meciuri amicale, iar în luna august vor participa cu FC Frăţia la un puternic turneu care va avea loc la Braşov. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button