Acasă Diverse Joci păcănele? Ai încercat Extra Stars? Nu știi ce pierzi!

Joci păcănele? Ai încercat Extra Stars? Nu știi ce pierzi!

115
0

Joci la păcănele online? Care sunt sloturile tale favorite? Să nu spui că nu ai încercat până acum și Extra Stars, unul dintre cele mai reușite jocuri produse de EGT.
Ca să știi despre ce este vorba și ca să cauți acest slot data viitoare când deschizi site-ul de cazino online, îți facem aici o scurtă prezentare. Dacă ești fan jocuri cu fructe și cu șeptari, îți va plăcea cu siguranță.
Ecranul pornește de la 3 cireșe, 3 lămâi, 3 portocale, 3 prune și 3 struguri așezate pe câte o coloană. Pentru rotire, trebuie să apeși pe miza aleasă: 20 de bani, 40 de bani, 1 leu, 2 lei, 4 lei. Așadar, te poți distra și dacă nu rezervi un buget prea mare. Să spunem că alimentezi contul cu 20 de lei. Asta înseamnă că ai parte de minim 100 de rotiri cu miza de 20 de bani. Numărul rundelor jucate va fi, însă, mai mare, pentru că este imposibil să nu suplimentezi bugetul de start pe parcursul jocului.
Pe lângă fructele menționate mai sus, în acest slot mai apar banane și pepeni. Cel mai valoros simbol este șeptarul. Dacă nimerești 5 șeptari pe o linie, câștigi de 100 de ori valoarea mizei. În ierarhia câștigurilor, urmează liniile de 5 banane (50x), de 5 pepeni (20x), de 5 prune (15x), de 5 struguri (20x) și de 5 cireșe (10x).

 

 

 

 

Câștigurile sunt mai dese decât la alte sloturi datorită simbolului Wild, reprezentat de o steluță. Atunci când apare pe ecran, ea se multiplică pe toată coloana și înlocuiește orice alt simbol pentru a forma combinații care îți aduc bani în cont. De asemenea, steluța declanșează și o rotire gratuită.
Primul dintre simbolurile aliniate nu trebuie să fie pe prima coloană pentru a obține câștig, cum se întâmplă, de exemplu, la Shining Crown, un alt joc popular produs de EGT. Dacă apare un strugure pe coloanele 2,3,4 sau pe 3,4,5 sau pe 2,3,4,5, atunci runda este câștigătoare, iar câștigul minim este valoarea mizei.

Câștigul poate fi multiplicat de 32 de ori

 

 

 

 

 

Fiecare câștig poate fi înmulțit de 32 de ori prin funcția gamble. O dată apăsând pe butonul aferent (care clipește exact sub caseta în care este trecut venitul adus de rotire), pe ecran apar cinci cărți întoarse cu fața în jos și două butoane: roșu și negru. După ce dai click pe una dintre culori, este afișată cartea din dreapta. Dacă ai ghicit culoarea, câștigul este dublat. Îl poți încasa, sau poți risca în continuare, de încă patru ori. Dacă ai apăsat pe negru, iar următoarea carte întoarsă cu fața în sus este de romb, atunci pierzi banii din acea rotire.
Când joci, vei observa că în partea de sus a ecranului sunt patru simboluri corespunzătoare cărților de joc: treflă, romb, inimă roșie, inimă neagă. În dreptul fiecăreia sunt niște numere care se schimbă în continuu. Acelea sunt jackpoturile, gândite pe 4 niveluri:
Nivelul 1 – are ca simbol trefla și este cel mai mic jackpot, de câteva zeci de lei;
Nivelul 2 – are ca simbol rombul și ajunge, de obicei, la câteva sute de lei;
Nivelul 3 – are ca simbol inima roșie și are fond de premiere de câteva zeci de mii de lei;
Nivelul 4 – are ca simbol inima neagră și este cel mai mare, ajungând la sute de mii de lei.
Jackpotul se declanșează la întâmplare, nu are importanță valoarea mizei. În cadrul fiecărui joc jackpot sunt 12 cărți de joc cu fața în jos, câte trei de treflă, de romb, de inimă roșie și de inimă neagră. Trebuie să alegi cărți până când nimerești trei cărți cu același simbol. În acel moment câștigi premiul.
Cazinourile online îți oferă posibilitatea să te distrezi cu slotul Extra Stars și fără să riști bani. Trebuie doar să ai cont deschis. În varianta demo, pornești de la o bancă de 5000 de fise și poți seta miza rotirii la 10, 20, 50, 100 sau 200 de fise. Nu este aceeași adrenalină ca la jocul pe bani, dar suspansul rămâne. Oare se vor alinia cinci șeptari?