Liga II

Jean Turmacu ar vrea trei serii în Liga a II-a

* secretarului general al clubului din Zăvoi crede că FRF ar trebui să modifice modul de împărţire al echipelor din al doilea eşalon fotbalistic al ţării

Problemele financiare cu care CSM se confruntă în această perioadă pot fi întâlnite nu doar la Rm. Vâlcea, ci şi în alte oraşe din ţară, care sunt reprezentate în cel de-al doilea eşalon al ţării. În opinia secretarului general al clubului din Zăvoi, Jean Turmacu, criza ar putea fi traversată mai uşor dacă ar exista o altă formulă de împărţire a echipelor din Liga a II-a. Astfel, oficialul CSM-ului crede că ar fi fost mult mai oportună şi mai avantajoasă din punct de vedere financiar repartizarea grupărilor în trei serii, de câte 10 sau 12 echipe.
„Cred că cea mai bună soluţie pentru redresarea fotbalului de la Liga a II-a ar fi fost împărţirea echipelor în trei serii. Şi nu prin mărirea numărului de participante, ci prin alcătuirea unor serii de câte 10-12 echipe, de exemplu. În acest caz, n-ar mai exista deplasări atât de lungi, iar costurile ar fi mult mai mici. N-am mai avea de făcut drumuri până la Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, etc…”, ne-a precizat Turmacu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button