Liga II

Iulie, luna cadourilor la CSM

* Primăria Râmnicului a promis că va achita câteva restanţe financiare * suma va fi însă insuficientă pentru a-i mulţumi pe toţi jucătorii, antrenorii şi ceilalţi angajaţi ai echipei de fotbal din Zăvoi

Din câte se pare, luna iulie va fi una de bun augur pentru CSM Rm. Vâlcea. Primăria Râmnicului, acţionarul majoritar al grupării din Zăvoi, a promis că va aloca o parte din sumele restante către către antrenori, jucători şi ceilalţi angajaţi ai clubului. „Va fi însă o sumă insuficientă pentru a acoperi întreaga datorie pe care o avem către antrenori, jucători şi ceilalţi angajaţi ai clubului”, ne-a explicat un oficial al grupării din Zăvoi, sub protecţia anonimatului.
Rămas să administreze activitatea CSM-ului după ce Mircia Gutău a fost arestat la începutul anului, edilul actual al Râmnicului, Romeo Rădulescu, pare în acest moment depăşit de situaţie. Echipa de fotbal este susţinută în continuare din sumele încasate de la firmele vâlcene prin taxa pentru sport şi cultură, dar din diferite motive banii nu prea ajung în Zăvoi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button