Politica

Iuliana Moise şi Gabi Ene, apostrofate de subprefectul Filip

• Cele două pedeliste au râs şi s-au distrat pe tot parcursul şedinţei Colegiului Prefectural, lucru ce l-a deranjat pe Ioan Filip

Democrat liberalele Iuliana Moise şi Gabriela Ene au fost certate săptămâna trecută în timpul şedinţei Colegiului Prefectural de către subprefectul Ioan Filip. Acesta s-a arătat destul de deranjat de atitudinea fostelor colege de partid care, în timp ce se prezenta raportul de activitate al Casei de Asigurări Vâlcea, se distrau copios în spatele sălii. De fapt, cele două erau amuzate în special de cearta dintre vicepreşedintele CJ Dumitru Persu şi directoarea CAS, Rodica Mărginean. În timp ce Mărginean încerca cu greu să îşi prezinte raportul, Dumitru Persu îi cerea socoteală pentru faptul că ministrul Sănătăţii încă nu semnase o garanţie pentru preluarea celor două spitale. În lipsa prefectului Petre Ungureanu, subprefectul a trebuit să conducă şedinţa şi să îi tempereze pe cei prezenţi. „Consideraţi că aşa de haioase sunt informaţiile pe care le spunem noi aici?! Nu aş vrea să fiu nepoliticos, dar dacă vă plictisesc, procedaţi dumneavoastră ca atare. E adevărat că nu pot fi aşa de bun vorbitor ca prefectul, dar mă străduiesc şi eu ca să vă ţin vie atenţia în legătură cu subiectele pe care le discutăm. Nu e nici subiectul lui Cîlea, nici al lui Persu, nici al lui Marginean, este al nostru, al tuturor. Mulţi dintre cei care se află acum în sală poate nu se simt chiar aşa de onoraţi pentru că dumneavoastră consideraţi de cuviinţă să faceţi băşcălie sau să spuneţi bancuri în astfel de momente. Oare chiar aşa de sănătoasă e populaţia judeţului, de ne putem permite să facem mişto sau alte comentarii?! Vă mulţumesc pentru tăcere”, a spus Ioan Filip.
După câteva minute, nici inspectorul general al Inspectoratului Şcolar, Gabriela Ene şi nici directoarea RAR, Iuliana Moise nu au mai rezistat şi au părăsit şedinţa.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

One Comment

  1. uite pe cine platim din banii nostrii ,doua fufe care nu stiu decat sa barfeasca

Lasă un răspuns

Back to top button