Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Ion Popescu îi va lua locul lui Bogdan Teodorescu în CJ

Liberalul Ion Popescu va fi instalat oficial în funcţia de consilier judeţean, miercuri, 30 iunie, în cadrul şedinţei CJ.
După numeroase discuţii în interiorul PNL, Ion Popescu îl va înlocui pe Bogdan Teodorescu, care şi-a prezentat demisia în urmă cu două luni. Prin hotărârea nr. 50, din 30 aprilie 2010, Consiliul Judeţean a luat act de încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului lui Teodorescu. Ion Popescu se afla pe lista de supleanţi ai PNL la alegerile pentru Consiliul Judeţean Vâlcea din data de 1 iunie 2008. Pe data de 18 iunie, conducerea PNL a înaintat către Consiliul Judeţean o adresă prin care îl informa pe preşedinte Ion Cîlea că liberalul Ion Popescu este cel care va trebui validat în şedinţa ordinară din 30 iunie. La un moment dat, se auzea că în locul lui Teodorescu va fi promovat omul de afaceri Aristin Dumitrescu, însă liberalii s-au răzgândit, dat fiind faptul că acesta este trimis în judecată de DNA sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button