Politica

Ion Nicolae, supărat că UNPR l-a pus preşedinte la municipiu pe Gheorghe Udubae

Ion Nicolae a refuzat să participe, joi, la şedinţa UNPR Râmnicu Vâlcea, deşi se angajase să rezerve o sală a Consiliului Judeţean pentru ca lucrările acesteia să se desfăşoare în cele mai bune auspicii. Surse din Consiliul Judeţean ne-au confirmat că Ion Nicolae a depus chiar şi o cerere, în numele UNPR, pentru a închiria sala de şedinţe a CJV, unde anunţase că va veni cu cel puţin o sută de foşti membri PNL.

Aflând însă că, de la Bucureşti, a venit o hârtie prin care se stabileşte că în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale nu a fost numit el, ci Gheorghe Udubae, fostul liberal a făcut un pas înapoi. Astfel, aşa cum anticipam şi în ediţia precedentă, el nu s-a mai prezentat la Pensiunea Riviera, a doua locaţie convenită pentru desfăşurarea şedinţei. Progresiştii l-au aşteptat pe Nicolae până la ora 19.00, după care şi-au văzut de organizarea partidului în Râmnic. În opinia celor prezenţi, printre care şi deputatul Dan Mazilu, posibilitatea ca Nicolae să nu mai vină la UNPR „nu este un capăt de ţară”. „Domnul Ion Nicolae mi-a transmis că îşi doreşte să vină la noi, iar eu i-am spus că are uşa deschisă. Dacă nu va mai veni, nu e nicio tragedie. Oricum, dragoste cu de-a sila nu se poate. Eu cred însă că, neaflându-ne într-o astfel de situaţie, totuşi, el va veni mai devreme sau mai târziu”, a spus liderul UNPR Vâlcea.
Dacă în cele din urmă Ion Nicolae se va înscrie cu acte în regulă la UNPR, n-ar fi exclus ca, din toamnă, să-l revedem în postura de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, aceasta fiind, de altfel, din câte se aude, scopul său principal.
Surse din interiorul UNPR ne-au precizat că, până în septembrie, această formaţiune nu şi-a propus să ceară nicio funcţie de conducere în instituţiile publice din teritoriu. Din toamnă, însă, se va pune altfel problema, evident, în condiţiile în care UNPR va mai rămâne la guvernare. În funcţie de ce se va întâmpla atunci, progresiştii vâlceni ar putea pretinde şefia Inspectoratului Şcolar, dar şi a Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button