Acasă Liga III Ion Marian și Costi Roncea, autorii unor ”duble” în amicalul Horezu –...

Ion Marian și Costi Roncea, autorii unor ”duble” în amicalul Horezu – Tg. Cărbunești

707
0

După remiza alba cu Minerul Costești, Flacăra Horezu a revenit sâmbătă, 20 februarie, pe terenul de la Bărbătești, tot pentru un joc de verificare cu o echipă de Liga a III-a. De această dată adversara ”olarilor” a fost Gilortul Tg. Cărbunești, colega de serie, aflată pe locul 3 în Seria a VII-a a Ligii a III-a. Partida a început, practice, de la scorul de 1-0 în favoarea horezenilor. Alin Pencea a punctat din penalty și a adus-o pe Flacăra în avantaj. Oaspeții au forțat egalarea, au reușit să restabilească echilibrul, iar până la pauză au trecut chiar în avantaj. Costi Roncea, un jucător care a evoluat multe sezoane la Vâlcea, pentru diferite echipe, chiar și pentru Flacăra Horezu, a marcat ambele goluri ale gorjenilor. În partea secundă, elevii lui Gabi Mangalagiu au reușit să întoarcă rezultatul. De la 2-1 în favoarea formației din Tg. Cărbunești, s-a făcut 3-2 pentru Flacăra, rezultat consemnat și la final. La fel ca și Roncea, Ion Marian, alintat de prietenii săi ”Butelie” sau ”Perișani” (aluzie la originile sale), a reușit o ”dublă” pentru echipa horezeană, prima în tricoul noii formații.

În acest joc de pregătire, Mangalagiu nu l-a folosit pe Radu Dobrescu (jucător care a acuzat mici probleme medicale, o întindere) și nici pe Adi Stănică (el absentează din cauza unei accidentări mai serioase, care-l ține mai mult timp departe de teren).

Flacăra Horezu: Denis Vlădoi – Grosu, Mihaescu, Bălan, Ruican, Simeanu, Pencea, Comănescu, M. Ion, Horumbă, Vartolomei. Au mai jucat: R. Dinu, B. Eftimie, I. Moldovan, Șt. Chelcea, Pîlșoiu, Turcin, Nistor, Nuță, Mihalache, Pușcașu.

Gilortul: Voinea – Miroiu, Safta, Popa, Bărăitaru (70′ Afrim) – Căldăraru (73′ Filip), Gheorghe (65’Avrămescu), Oprișa (74′ Lipianu) – Dănăricu (58′ Unguru), Roncea (70′ Cocină), Almăjanu (70′ Stăniloiu).

Marți, 22 februarie, Flacăra Horezu va juca în deplasare, la Mioveni, cu Unirea Bascov. La finele săptămânii, tot în deplasare, ”olarii” vor da piept cu Universitatea 2 Craiova, pe 3 martie o vor întâlni, la Horezu, pe ACSO Filiași, iar pe 6 martie, cu o săptămână înainte de startul campionatului, vor merge la Roșiori, pentru un ultim test, cu Sporting, din localitate.