Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Ion Cîlea: „Nu am vrut ca Bulacu să fie târât prin tribunale, ca mine”

• Şeful CJV spune că este sătul de nedreptăţi şi că a sărit în apărarea lui Romulus Bulacu pentru ca acesta să nu treacă prin experienţa sa de acum câţiva ani, când a fost acuzat de incompatibilitate

După ce ziarul Arena a dezvăluit în premieră afacerile firmei lui Romulus Bulacu, vicepreşedintele CJV, cu RAJDP şi CET, instituţii ce aparţin Consiliului Judeţean, Ion Cîlea a declarat că, deşi nu se consideră un apărător al vicepreşedintelui pedelist Romulus Bulacu, trebuie să-i ia apărarea acestuia.
Ion Cîlea şi-a justificat gestul declarând că nu a dorit ca şi colegul său să treacă prin ce a trecut el timp de mai bine de trei ani, când a fost acuzat, alături de Nicolae Pătru, de incompatibilitate. Deşi situaţiile sunt total diferite, Ion Cîlea a explicat că, din punctul său de vedere, tot scandalul a fost amplificat de presa care a preluat şi întors subiectul pe toate părţile. „Toată lumea m-a acuzat şi încă mă mai acuză că am ştiut de toată treaba asta. Eu consider că s-a exagerat foarte mult, s-a făcut din ţânţar armăsar. Eu nu sunt amestecat în falsa poveste la care se face referire. Toată lumea vorbeşte, dar nimeni nu a analizat bine legea”, spune şeful CJV.  Ion Cîlea vrea să pună punct scandalului şi spune că nu a devenit peste noapte apărătorul lui Romulus Bulacu, însă nici nu va permite ca acesta să fie plimbat prin tribunale dacă nu este vinovat. „Nu sunt avocatul nimănui şi lumea ştie bine despre ce vorbesc. Nu e de la mine din partid şi nici nu ne leagă o mare prietenie. Dar nu pot permite ca un om să fie târât prin tribunale ani de zile pentru o incompatibilitate inventată”, a conchis Ion Cîlea.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button