Politica

Honorius Prigoană şi VAI vin să-i radă pe Jurcan, Vâlcu şi Zamfirescu

Deşi dinspre PD-L ni se sugerează că perioada războaielor interne s-a încheiat, este de aşteptat ca, odată cu apropierea alegerilor din 2012, democrat-liberalii vâlceni să se încaiere din nou între ei.
Asta pentru că Valentin Adrian Iliescu şi Honorius Prigoană n-au venit la Vâlcea să-i ajute pe pedelişti, ci intenţia lor, evident, este doar aceea de a candida în cele mai sigure colegii uninominale. Altfel spus, pentru democrat-liberalii vâlceni n-ar mai rămâne mare lucru, poate doar să muncească pentru „intruşi” ca fraierii.
În momentul de faţă, aceştia sunt susţinuţi doar de pedelişti care şi-au văzut sacii în căruţă la ultimul ciclu de alegeri. Printre ei, se află şi Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului, care încearcă să le creeze acestora imaginea unor salvatori. El susţine, de exemplu, că Valentin Iliescu şi Honorius Prigoană l-au ajutat enorm în ultimele luni. Nu cu fonduri, ci cu obţinerea unor pârlite de avize de la ministere, ca şi când actualii parlamentari PD-L de Vâlcea, Dorel Jurcan, Samoil Vâlcu şi Sorin Zamfirescu n-ar fi fost în stare să presteze această muncă. „Cu bani, nu, nu m-a ajutat nimeni. Nici nu mă aşteptam. Pe fondul crizei, al lipsei fondurilor, banii nu se dau de la Guvern cum ai bate din palme. Plus că bugetele ministerelor au fost făcute cu 6-7 luni în urmă. Probabil ştiţi că, din cauza inundaţiilor, fondurile pe mediu au fost epuizate. Astfel, nu s-au mai găsit resurse pentru terminarea investiţiilor la grădina zoologică, şi nici pentru Parcul Mircea cel Bătrân, pentru care a fost depus un proiect anul trecut”, a încercat Romeo Rădulescu să-i scuze pe Valentin Iliescu şi Honorius Prigoană, care de fapt n-au făcut nicio faptă măreaţă pentru Vâlcea.
Întrebat de reprezentanţii ziarului Arena dacă şi-ar dori ca, din 2012, să-i aibă pe Iliescu şi Prigoană parlamentari din partea PD-L Vâlcea, Romeo Rădulescu a evitat să dea un răspuns clar, de teamă probabil să nu-şi pună din nou în cap vechea gardă din partid.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button