Volei

În pofida comportamentului ostil al suporterilor braşoveni,

codlea cet faza voleiCS CET Govora a învins din nou CSM Codlea

Pe data de 25 februarie, la Codlea, s-a desfăşurat a doua etapă din prima fază a play-off-ului Diviziei A2 de volei feminin. Competiţia dintre echipa locală a Clubului Sportiv Municipal şi formaţia CS CET Govora s-a terminat cu victoria vâlcencelor. După un meci foarte echilibrat, acestea s-au impus în faţa gazdelor cu scorul de 3-2. Deşi au avut un început slab, pe parcursul celor două ore de joc, elevele antrenorilor Nicoleta şi Marius Mărgărit au reuşit să îşi revină şi, spre finalul întâlnirii, chiar să domine gruparea din judeţul Braşov.

De la 2-0, la 2-3

Echipa din Sala „Capela” a pierdut primele două seturi la 17 şi la 23 de puncte, din cauza unor greşeli făcute în mare parte în timpul preluării.
„A fost un meci de infarct, în care fetele au avut o evoluţie fantastică. În setul 3, echipa noastră era condusă cu scorul de 23-18. Exact în acel moment, toate jucătoarele parcă au avut o tresărire şi au început să recupereze punctele pierdute. Astfel, am reuşit să câştigăm cu 25-23. În setul 4, ne-am comportat din nou foarte bine şi am învins la 21 de puncte, iar setul 5 a fost în totalitate la îndemâna noastră (15-7). Doresc să precizez că Marina Cojocaru a realizat un blocaj remarcabil, care a contribuit semnificativ la obţinerea victoriei. Cele mai bune atacuri i-au aparţinut Claudiei Sandu, care a oferit şi o serie de servicii de calitate alături de Lili Dobriţoiu. Chiar dacă am avut parte de un meci spectaculos, din păcate, competiţia nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Atât suporterii grupării adverse, cât şi una dintre jucătoare, s-au dovedit a fi foarte ostili. Acest comportament a îngreunat sarcina elevelor noastre de a realiza un meci bun. S-a văzut în jocul gazdelor faptul că şi-au dorit mult să câştige. Au dat dovadă de ambiţie şi au fost competitive, însă acest lucru nu justifică în niciun fel atitudinea galeriei”, a declarat antrenorul Marius Mărgărit.

Vâlcencele se pregătesc pentru a doua fază a play-off-ului

După această etapă, voleibalistele clubului condus de Cito Drăgan şi-au consolidat poziţia pe locul secund în clasamentul Seriei Vest. În continuare, CS CET Govora se pregăteşte pentru a doua fază a play-off-ului, în care va întâlni CS „U” Medicina Târgu Mureş. Competiţia va avea loc pe 31 martie, în Sala „Capela”. Pentru că echipa antrenată de Nicoleta şi de Marius Mărgărit este clasată pe locul II, iar formaţia din Tg. Mureş pe III, vâlcencele au avantajul de a organiza pe teren propriu două dintre cele trei întâlniri care urmează. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button