Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Economie

În an de criză,

Staţiunea Băile Govora primeşte 100 de mii de euro de la Elena Udrea pentru promovare

În plină criză financiară, primarul Mihai Mateescu va primi de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului o sumă impresionantă. Dărnicia Elenei Udrea se ridică la 100 de mii de euro, iar asta doar pentru promovarea staţiunii Băile Govora. Dacă blonda din Guvernul Boc nu e remaniată curând, Primăria Băile Govora ar mai putea primi alte 1,5 milioane de euro.

Norocul l-a lovit puternic pe primarul Mihai Mateescu, care primeşte în 2010, de la Ministerul Dezvoltării, cei mai mulţi bani de când a fost ales de locuitorii oraşului Băile Govora. Mai mult, edilul din Govora se laudă că nu a trebuit să facă concesii de natură politică pentru a primi banii. „Voi primi 100 de mii de euro pentru promovarea staţiunii balneare Băile Govora, a izvoarelor şi potenţialului turistic. Sperăm ca, într-o lună, să fie semnat şi contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Am fost singurul primar din Vâlcea şi din tară care a fost la constituirea brandului de ţară pe 21 mai. Doamna ministru Elena Udrea nu mi-a făcut nicio propunere electorală… deci rămân liberal!”, a declarat Mihai Mateescu. Dacă totul decurge conform discuţiilor purtate la Bucureşti, comunitatea din Băile Govora ar mai putea primi 1,5 milioane de euro pentru reabilitarea şi restaurarea cinematografului din oraş. De asemenea, Ministerul Dezvoltării ar putea finanţa în acest an asfaltarea drumului judeţean 649 Băile Govora – Pietrari. Chiar dacă Elena Udrea nu-şi va onora toate promisiunile financiare făcute primarului Mateescu, cert este că staţiunea Băile Govora va primi pentru promovare aceeaşi sumă de bani pe care a primit-o CJ pentru promovarea obiectivelor turistice din întreg judeţul Vâlcea.

Irina Rîpan

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button