Diverse

În această săptămână,

Peter Kovacs semnează pentru Oltchim

* tehnicianul maghiar va parafa cu campioana României un contract valabil pentru următoarele două sezoane

Aşa cum era de aşteptat, Oltchim Rm. Vâlcea a reuşit să ajungă, până la urmă, la un acord de principiu cu tehnicianul maghiar Peter Kovacs, care va pregăti campioana României din această vară. În săptămâna care urmează, antrenorul vizat de oficialii vâlceni va sosi în Râmnic pentru a parafa contractul care îl va lega de Oltchim pentru următoarele două sezoane.
Noul tehnician al echipei Oltchim va avea de îndeplinit aceleaşi obiective ca şi predecesorul său, Radu Voina: câştigarea titlului naţional, precum şi a Cupei României, respectiv ajungerea în finala Ligii Campionilor. Oficialii clubului Oltchim trebuie să mai stabilească acum cine îl va ajuta pe Peter Kovacs din postura de antrenor secund. Din acest punct de vedere, cele mai mari şanse le are Aurelian Roşca, însă cel mai probabil va conta şi decizia pe care ungurul o va lua.

10.000 de euro, clauză de reziliere pentru federaţia turcă

Aflat încă sub contract cu federaţia de handbal din Turcia, Peter Kovacs a avut nevoie de acceptul oficialilor de la Ankara pentru a semna cu Oltchim. De altfel, pentru a-l aduce pe Kovacs la Vâlcea, gruparea vâlceană va fi nevoită să achite şi suma de 10.000 de euro în contul Federaţiei din Turcia, cu care tehnicianul maghiar mai are contract până pe 30 septembrie 2011. „Am anunţat deja forul de la Ankara că suntem de acord să plătim clauza de reziliere a contractului lui Peter Kovacs cu federaţia din Turcia, care se ridică la suma de 10.000 de euro”, a afirmat Gavrilescu.
Peter Kovacs îndeplinea funcţia de selecţioner al naţionalei feminine din Turcia din anul 2007.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button