Liga IV

Împuşcatu a făcut legea în Treapt!

* fotbalistul Eduard Împuşcatu a marcat o „dublă” la Horezu şi a semnat victoria surprinzătoare a celor de la Lotru Brezoi în faţa uneia dintre cele mai valoroase echipe din Liga a IV-a

După trei înfrângeri consecutive, Lotru Brezoi şi-a arătat din nou „colţii” la Horezu şi promite să reediteze rezultatele bune din startul campionatului, atunci când trupa din nordul judeţului ajunsese până pe locul 5 în Liga a IV-a. După felul cum începuse meciul din Treapt însă, cu horezenii la timona partidei, aceştia deschizând scorul chiar în minutul 1, nimic nu părea să prevestească deznodământul acestui duel. Lotru Brezoi a făcut însă un joc fantastic, arma succesului fiind în mod evident contraatacul, în timp ce eroul s-a numit Eduard Împuşcatu. Acesta a egalat rapid situaţia, iar până la pauză, cei din Brezoi au trecut chiar şi în avantaj (2-1), al doilea gol fiind marcat de Dragoş Trăistaru. Repriza secundă s-a jucat pe contre, ambele echipe având posibilitatea de a da lovitura. Flacăra Horezu a egalat în minutul 80, dar la final avea să încaseze un alt gol, semnat de Împuşcatu, care a consfinţit scorul final: 2-3!
„Am făcut un meci extraordinar la Horezu, am arătat o poftă de joc deosebită, reuşind să ne impunem deşi am avut în faţă o trupă extrem de puternică, pentru care evoluează şi câţiva fotbalişti cu experienţă chiar şi la nivelul Ligii a III-a. Succesul este cu atât mai important cu cât am început practic meciul de la 0-1, după golul primit chiar în minutul 1. Nu am dezarmat, ci dimpotrivă, ne-am mobilizat şi am reuşit să revenim în joc. Evoluţia jucătorilor noştri, precum şi efortul deosebit depus la Horezu, m-au uns la suflet. Toţi merită să fie răsplătiţi cu câte o primă substanţială”, ne-a spus Dan Vârtopeanu, oficial al echipei din Brezoi.

Vicenţiu Marinescu acuză: „Golul victoriei brezoiene, marcat în urma unui ofsaid clar!”

Flacăra Horezu a capotat atunci când nu se aştepta nimeni, dar antrenorul Vicenţiu Marinescu nu este supărat pe elevii săi după insuccesul cu Lotru Brezoi. „Brezoienii ne-au învins pe contraatac, poate şi pentru că în rândul jucătorilor noştri s-a mai acumulat şi puţină oboseală. Trebuia să vină şi o înfrângere după suita de rezultate pozitive din ultima perioadă! Rău este că a venit tocmai acum, pe teren propriu, şi nu într-un meci din deplasare. Am jucat mai slab decât de obicei, dar chiar şi în acest condiţii, am avut numeroase ocazii de a marca, vreo patru numai în prima repriză, pe care le-am ratat cu nonşalanţă. Dacă am fi fructificat măcar două, câştigam meciul din prima repriză. Ştiţi cum se spune în fotbal: ocaziile se răzbună! La fel am păţit şi noi! Altfel, trebuie menţionat şi faptul că golul al treilea al oaspeţilor, cel al victoriei, a survenit în urma unui ofsaid, jucătorii noştri oprindu-se deoarece au crezut că se va fluiera o poziţie afară din joc a atacantului advers. Nu este doar opinia mea, ci şi a altor persoane neutre prezente la meci”, a spus Vicenţiu Marinescu.
Tehnicianul echipei din Horezu a mai menţionat însă că elevii săi nu-şi vor pierde liciditatea după acest eşec, ci dimpotrivă, vor merge să câştige la Drăgăşani, în următoarea rundă, pentru a recupera astfel punctele pierdute pe teren propriu cu Lotru Brezoi. (N.C.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button