Politica

Iliescu ia astăzi la pas cartierul Ostroveni

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, vine astăzi la Râmnicu Vâlcea pentru a transmite un mesaj de susţinere pentru Remus Grigorescu, candidatul PSD la funcţia de primar.

Anunţul a fost făcut de Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, care speră că vizita preşedintelui de onoare al partidului îi va aduce puncte preţioase colegului său. Social-democratul a precizat că Ion Iliescu va lua la pas, miercuri seara, cartierul Ostroveni, iar noaptea şi-o va petrece la hotelul lui Nicolae Sofianu. În următoarea zi, Ion Iliescu îşi va lansa la Biblioteca Judeţeană cartea «România şi lumea la confluenţa secolelor XX şi XI». Ultimul membru marcant al PSD care a venit în oraşul nostru pentru a-l susţine pe Remus Grigorescu a fost Ecaterina Andronescu. Fostul ministru al Educaţiei, în Cabinetul Năstase, a participat săptămâna trecută, în Sala Mare a Consiliului Judeţean, la o dezbatere pe teme legate de problemele din învăţământ.

Articole Similare

6 Comments

  1. Poate ar fi trebuit sa=l putenti candidat pe ILICI !!!! COMUNISTILOR!!!

  2. slab au ajuns psd-istii astia, daca inca se mai bazeaza pe dinozaurii de tip ion iliescu, ion calea…

  3. BOGDAN PISTOL PRIMAR PENTRU UN RAMNIC DESCHIS, FARA MANEVRE PDL-ISTE SI NEPUTINTA PSD

  4. Dl. Grigorescu e prea mic pt jocul asta prea mare. Un om de bun simt dar care provine dintr-un partid care presa straina in denumeste „ex communist party” adica fostul partid comunist. Personal optez si recomand pe Bogdan Pistol de la PNL. E altceva.

  5. Dar de ce nu s-au intalnit co toti ramnicenii !! Sa fi venit iliescu in centrul orasului sa vedem ce se intampla !! COMUNISTIII !!!!!
    Bogdan Pistol PRIMAR !

  6. REMUS GRIGORESCU e mai destept decat toti ceilalti sobolani la un loc.Restul sa stea jos .

    BAFTA REMUS GRIGORESCU!

Lasă un răspuns

Back to top button