Liga 6

Ilie Zet s-a întors din Spania pentru titlul de campion de iarnă în clasamentul golgheterilor! Copăceni, victorie pentru Constantin Enea! Chef de zile mari la finalul turului

Cerna Copăceni a încheiat turul Ligii a VI-a cu o victorie. Formaţia din comuna administrată de Constantin Enea s-a impus cu scorul de 4-3 în faţa celor de la Cerna Fârtăţeşti. Golul victorie a fost marcat de gazde în minutul 90+5. Bogdan Enea a centrat, din corner, iar Iovănescu a trimis mingea cu capul în poartă. Au mai marcat pentru Cerna: Claudiu Ioniţă şi golgheterul echipei, Ilie Zet, care a făcut un efort, la insistenţele lui Constantin Enea, şi s-a întors mai devreme decât preconizase din străinătate (Spania). Zet a înscris de două ori în acest ultim meci şi intră în pauza de iarnă cu titlul de campion în clasamentul golgheterilor Seriei Sud. A ajuns la 15 goluri în actuala stagiune, în condiţiile în care a absentat câteva etape. După meci a fost chef mare la Căminul Cultural. Constantin Enea a făcut cinste. Băieţii i-au dedicat victoria, cu ocazia aniversării de duminică, 3 decembrie.
”Am încheiat turul aşa cum ne-am dorit. Victoria a fost cu atât mai frumoasă cu cât am obţinut-o in-extremis, în prelungiri. Am condus cu 2-0, oaspeţii ne-au egalat. A fost 3-2, 3-3 şi la final 4-3. Arbitrajul a fost bun. De la fotbal am mers la petrecere. Mulţumesc pentru tot sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Copăceni, primarului Tironel Tâmplărescu, consilierului Ovidiu Barbu şi tuturor celor care ne-au sprijinit. De asemenea, mulţumesc formaţiei Meloritm Stroeşti, lui Fănel Prostoiu, Nicu Chimistul Ciobanu şi cântăreţei Lucia Ştefan, care au avut grijă să ne simţim bine”, a transmis Constantin Enea, oficialul de la Copăceni, aniversatul zilei de duminică, 3 decembrie. Întregul colectiv de la Cerna i-a transmis un călduros ”La mulţi ani”.

Articole Similare

Back to top button