Editorial Politic

„Ibric” şi „Mamaie” trebuie să răspundă cu capul pentru distrugerea PNL Vâlcea!

De ceva vreme, destinul PNL, pe meleagurile noastre, este pe mâna a două personaje greţoase, lacome şi perfide, care şi-ar fi regăsit mai bine locul în 6 Souls decât în prima scenă a politicii vâlcene. Este vorba, evident, despre „Ibric” şi „Mamaie”. Aceşti doi papagali sunt responsabili direcţi, în ordinea enumerării, pentru plecarea foarte multor primari liberali din partid, pentru informaţiile şi recomandările greşite transmise liderilor PNL, pentru trădări, dar şi pentru haosul fără precedent din această precampanie electorală. Este şi motivul pentru care, în caz că cineva nu s-a prins deja, precampania electorală a PNL, la Vâlcea, este controlată de PSD şi dusă spre un eşec fără precedent. Probabil că nici în situaţia în care PSD îi infiltra cumva la PNL pe Constantin Rădulescu şi pe Mircia Gutău, daunele nu erau atât de mari şi grave pe cât le-au făcut „Ibric” şi „Mamaie”.

Unul dintre motive este faptul că „Ibric” şi „Mamaie” nu au nicio loialitate reală faţă de PNL şi de colegii lor. S-au concentrat să facă bani din politică şi să câştige influenţă. Şi au reuşit. Al doilea motiv a fost legat de selecţia şi promovarea oamenilor. În zonele de care au răspuns, au îndepărtat ce-a avut bun PNL-ul şi au adus ciurucuri. În plus, mulţi dintre cei pe care aceşti doi gropari ai PNL i-au îndopat cu bani publici, în ultimii ani, din primăriile „galbene”, sunt acum pe metereze – guess what? – la PSD. Iar consilierii lor încă se duc şi acum pe capul primarilor PNL, dar nu să-i ajute, ci să-i stoarcă de bani, pe orice cale.

De aceea, mulţi cred că „Ibric” şi „Mamaie” trebuie să răspundă cu capul pentru distrugerea PNL-ului, cât mai urgent!!! Astfel de oameni nu trebuie să mai stea nici măcar o secundă în funcţii politice şi publice, cu susţinerea PNL! Dacă liberalii nu iau măsuri urgente, atunci sunt la fel de responsabili şi îşi merită soarta! Dacă va fi salvată, cât de cât, această campanie electorală, trebuie să se ştie că meritul va fi doar al unor primari PNL de oraşe şi comune care au performat. Sunt edili liberali, ca cei de la Călimăneşti, Bălceşti, Brezoi, dar găsim exemple şi în comune, care au făcut minuni în localităţile lor, care reprezintă adevărata forţă a PNL şi ar trebui să aibă primul cuvânt, în viitor, în stabilirea persoanelor care să ocupe funcţii ca cele ocupate acum de „Ibric” şi „Mamaie”. Competiţiile interne trebuie să devină corecte, mai ales la PNL, pentru că de acolo porneşte totul. (va urma)

Eduard Dulăcioiu

Articole Similare

Back to top button