Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Hervex 2010, la Centrul Expoziţional de la Seaca

Salonul naţional de hidraulică şi penumatică Hervex se va desfăşura în acest an tot în oraşul Călimăneşti. Primarul Ilie Amuzan a precizat că salonul se va deschide în prima zi de toamnă, în incinta Centrului de la Seaca.

Pentru ca totul să se desfăşoare în condiţii cât mai bune, Primăria Călimănesti va rezolva în următoarea perioadă problema utilităţilor la Seaca. „Au venit o delegaţie din Anglia, una din Germania, şi încercăm ca, în data de 1 septembrie, să organizăm Hervex 2010 în cadrul Centrului Expoziţional Sud Vest Oltenia. În luna mai, vom rezolva şi problema utilităţilor necesare staţiunii şi Centrului de la Seaca, gazele se vor pune în funcţiune. Avem realizată instalaţia de gaze de medie presiune. De asemenea, prin Asociaţia Apa, avem un masterplan şi vom primi opt milioane de euro pentru reabilitarea reţelelor, dar mai ales pentru realizarea şi extinderea conductelor de canalizare şi a staţiei de epurare”,  a anunţat primarul Ilie Amuzan. I.R.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button