Liga III

Ghecon Lăpuşata – CS Vişina Nouă 0-1

„Frăsineanu ne-a învins printr-o „torpilă” de la 30 metri”

* fostul internaţional care evoluează în prezent la formaţia din judeţul Olt a spulberat speranţele vâlcenilor de a obţine măcar un punct

În cea de-a patra rundă a Ligii a III-a, Roşoagă, Ursu şi camarazii au primit la Berbeşti vizita celor de la CS Vişina Nouă, formaţie care, la fel ca şi noi, nu cunoscuse victoria până la data disputării partidei. Ghecon au început bine meciul, ratând o ocazie importantă în primele minute, însă, în minutul 28, cel mai experimentat jucător al oaspeţilor, fostul internaţional Cornel Frăsineanu, a înscris singurul gol, printr-o „torpilă” executată din lovitură liberă de la circa 30 de metri de poartă (0-1).

Cornel Frăsineanu, un fotbalist controversat

În vârstă de 34 de ani, atacantul Cornel Frăsineanu a călcat până nu de mult prin curtea unora dintre cele mai valoroase echipe din Liga I. Momentan, fostul divizionar A este tratat regeşte de către conducerea clubului din Rovinari, acesta încasând 100 de milioane pe lună, poate cel mai mare salariu existent la nivelul Ligii a III-a. În plan privat, Frăsineanu nu a fost scutit deloc de scandaluri, acesta fiind acuzat în urmă cu doi ani de viol. La vremea respectivă, iubita lui Juan Toja de la Steaua a declarat în presă că fostul jucător al formaţiei UTA Arad că ar fi sechestrat-o şi supus-o la perversiuni sexuale. În trecut, Cornel Frăsineanu a mai jucat pentru Internaţional Curtea de Argeş, Universitatea Craiova, Dacia Mioveni, Dinamo, Rapid, Bursaspor (în Turcia a evoluat timp de patru ani, o perioadă aflându-se şi sub comanda lui Hagi) sau Hapoel Tel Aviv, strângând aproximativ 200 de meciuri în Liga I şi câteva în cele două competiţii europene.

„Constructorii” sunt disperaţi: „E al patrulea gol pe care arbitrii ni-l anulează, aşa ceva nu se poate”

Situaţia începe să devină alarmantă pentru Ghecon, în condiţiile în care nu a adunat decât două puncte în patru etape şi va susţine două partide cu grad ridicat de dificultate. Jucătorii sunt de părere că altfel ar fi arătat linia de clasament a Seriei a IV-a dacă arbitrii nu ar fi făcut abuz în serviciu şi nu le-ar fi anulat o parte din goluri. „Aşa ceva nu se mai poate. Până acum ne-au fost anulate patru goluri, dintre care cel puţin jumătate au fost valabile. Suntem tocaţi pe oriunde mergem. Ceva necurat se întâmplă, de am ajuns să ne rupă toţi. La Berbeşti, centralul ne-a anulat un alt gol, pe motiv că ar fi fost marcat din ofsaid. Nici nu a fost vorbă de aşa ceva”, a spus indignat unul dintre jucătorii de la Ghecon.

În deplasare, la Jiul Rovinari

În runda de vinerea aceasta, Ghecon merge la Jiul Rovinari, ocupanta locului secund în Seria a IV-a, cu nouă puncte la activ, obţinute în patru etape. Şansele vâlcenilor de a obţine o victorie în oraşul minier par a fi cam subţiri, însă, trupa din Lăpuşata se va deplasa în Gorj în ideea de a obţine măcar un punct. Formaţia din Rovinari are moralul ridicat, după victoria cu 2-0 de la CSM Slatina. Apoi, în runda a şasea, programată pe data de 1 octombrie, vine la Berbeşti FC Drobeta Turnu Severin, actuala lideră a campionatului. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button