Liga III

Ghecon acuză: „Arbitrii ne-au anulat două goluri perfect valabile!”

* în prima etapă din noul campionat de Liga a III-a, Roşoagă, Ursu şi compania au pierdut la Berbeşti cu 1-0, împotriva nou-promovatei CSM Slatina

Nu a început bine campionatul, că Ghecon a şi resimţit din plin erorile „deliberate” comise de brigada de arbitri delegată la partida de la Berbeşi. Cu prilejul primului meci oficial din noul sezon competiţonal, Ursu, Roşoagă ş compania au primit vizita nou-promovatei CSM Slatina, pierzând cu scorul de 1-0. Oficialii trupei din Lăpuşata consideră că „municipalii” din Olt au venit la Berbeşti cu cărţile deja făcute, de vreme ce, până acum, nu au mai avut parte niciodată de un arbitraj aşa de potrivnic, mai ales într-un joc disputat pe teren propriu. Astfel, jucătorii şi reprezentaţii echipei patronate de parlamentarul Dan Mazilu au considerat că, în mod normal, scorul trebuia să fie 2-1 pentru ei, de vreme ce Ciprian Vlădoi a marcat un gol perfect valabil, care, însă, a fost anulat de central pentru faptul că mingea nu ar fi depăşit linia porţii. De asemenea, Ovidiu Ciortan a înscris la rându-i, cu capul, dar „cavalerul fluierului” a apreciat că vâlceanul a comis fault în atac şi a anulat şi de această dată golul. Apoi, în minutul 85, CSM Slatina a reuşit să puncteze, prin jucătorul Iftimie. „E incredibil ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Slatina. Două goluri ne-au fost anulate, deşi ambele au fost cât se poate de clare. Asta e! Până la urmă, eu cred că şi un rezultate de egalitate ar fi fost convenabil, dacă ţinem cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren. CSM Slatina are o defensivă foarte bună, însă nici jocul nostru n-a fost deloc rău”, a precizat Iulian Roşoagă.

Iulian Roşoagă, căpitanul echipei Ghecon: „E foame mare de puncte”

Pentru Ghecon, vinerea aceasta urmează un meci de rivalitate, disputat împotriva celor de la FC Oltchim, pe terenul „chimiştilor” antrenaţi de Lucian Catargiu. În contextul în care echipa prezidată de Mihai Diculoiu a fost părăsită în această vară de unii jucători cu experienţă (lotul fiind alcătuit, momentan, cu preponderenţă de tineri), Ghecon speră să obţină primele trei puncte. „E foame mare de puncte, pe care trebuie să le luăm neapărat din meciul cu Oltchim. Am trecut peste episodul trist cu Slatina”, a mai spus Roşoagă. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. Asta e, poate platiti acum ce ati facut anul trecut ca sa scapati de retrogradare. Din pacate, singurii care castiga constant sunt arbitrii, merg mereu cel putin la doua capete. Dati-le de acum capul potrivit, macar veti avea o satisfactie.

Lasă un răspuns

Back to top button