Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Gaz Metan CFR Craiova – CSM Rm. Vâlcea 2-0

Cu gândul la vacanţă

Fără nici un obiectiv şi fără tragere de inimă, jucătorii echipei CSM Rm. Vâlcea au mers din nou în excursie să dispute un meci de fotbal în compania unei echipe de Liga a II-a. Pentru craioveni, meciul cu CSM a avut miză, doljenii dorind nu doar o clasare superioară în serie, ci şi impunerea respectului de cea mai bună echipă din Oltenia în Liga a II-a. CSM-ul, în schimb, l-am găsit aşa cum l-am lăsat: dezorientat, cu jucători şi oficiali plângându-se că banii nu le intră în cont, deşi mai toate firmele din Râmnic cotizează la bugetul local pentru tâmpenia de taxă pe cultură şi sport pe care nici un consilier municipal n-a luat iniţiativa de a propune desfiinţarea ei. Aşa că în continuare se vor toca bani de la bugetul local pentru o echipă fără obiectiv şi care, an de an, o ia de la un aşa-zis „moment zero”.

Din nou echipă cu improvizaţii

Dumitru Teleşpan este supus săptămână de săptămână încercărilor de a face echipa cu alţi jucători. Unii ba se accidentează, alţii acumulează suspendări, pe câţiva îi doare-n bască de fotbal atât timp cât salariile nu sunt achitate la zi…
Prima noutate în lotul echipei CSM-ului la partida de la Craiova a reprezentat-o portarul Laurenţiu Brănescu. Juniorul de mare talent al Vâlcii şi-a demonstrat calităţile şi a reuşit să păstreze proporţia scorului în limita decenţei. Cu parade apreciate chiar şi de către adversari, prima repriză se îndrepta spre un 0-0 surprinzător. A fost o singură scăpare a lui Brănescu, acesta nu a apreciat foarte bine traiectoria mingii la faza din ultimul minut al primei reprize şi Trifu a deschis scorul: 1-0.
Un alt jucător „improvizat” a fost mijlocaşul Elod Vajda, fotbalist care a prins rar echipa, iar acum s-a trezit dintr-o dată titular. Randamentul său n-a fost cel scontat, aşa că la jumătatea reprizei a doua a fost înlocuit. Scorul ajunsese deja 2-0 graţie fazei de mare fineţe reuşite de Surigiu (dribling eficient printre doi fundaşi vâlceni şi şut pe colţul lung al porţii apărate de Brănescu: bară-gol pentru 2-0).
Până la final s-a jucat degeaba, la trecerea timpului, ambele echipe fiind mulţumite de rezultat: Gaz Metan Craiova pentru că a obţinut cele trei puncte puse-n joc, iar CSM-ul pentru că nu a încasat multe goluri. Calvarul actualei ediţii de campionat se va încheia în curând, sezonul viitor fiind de pe acum unul cu multe necunoscute.
Antrenorul Dumitru Teleşpan a folosit pentru CSM Rm. Vâlcea următorii jucători: Brănescu – Moraru (70 F. Pârvu), Deaconescu, C.Dinu, Stanca (60 P. Goge) – E.Vajda (68 E. Popa), Dandea, S. Popescu, R. Dobre – Ciucur, L.Pârvu.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button