Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Fotbalistul Octavian Sârbu se antrenează pentru titlul naţional în… hair-styling

Sarbu hairstyle* după ce a câştigat Liga a IV-a cu Oltul Ioneşti 2009, jucătorul lui Giuran vrea să dea lovitura într-un domeniu cosmopolit

În toamnă, va avea loc la Bucureşti campionatul naţional de hair-styling „Wella Trend Vision”, rezervat categoriei „Consacraţi”, adică pentru stiliştii care au obţinut în ultimii doi ani un loc pe podium. La această competiţie destinată celor mai buni artişti din ţară participă şi Octavian Sârbu, fotbalist legitimat la campioana Ligii a IV-a, Oltul Ioneşti 2009. Frizerul salonului Maioko din River Plaza Mall a devenit în scurt timp un nume cu rezonanţă în showbiz, obţinând medalii la mai toate competiţiile la care a participat. Anul acesta, pentru a-şi trece în palmares titlul naţional, va urma un seminar de pregătire la Lisabona, acolo unde, pe 18 iulie, va aprofunda din tainele uneia dintre cele mai cosmopolite meserii ale momentului. „Simt că în toamnă pot câştiga locul I la Trend Vision – Consacraţi şi voi avea şansa de a reprezenta România la Campionatul Mondial de hair-styling. În 2009, am fost vicecampion naţional. În toamnă, sunt ferm convins că voi reuşi să depăşesc performanţa precedentă. Îmi cunosc adversarii şi nu cred că îmi vor pune probleme. Am avansat foarte mult în ultimul timp şi am acumulat suficientă experienţă încât să nu mai am emoţii”, a punctat celebrul hair-stylist din River Plaza Mall.

„Hair” rememorează episodul „Atletic Bradu”

De la hair-styling, trecem rapid la sportul-rege, pentru că, până la urmă, Sârbu s-a remarcat prima dată ca fotbalist, evoluând în trecut chiar şi în Liga I, la echipe precum Apullum Alba Iulia sau Gloria Bistriţa. De doi ani, stilistul activează la Oltul Ioneşti 2009, în Liga a IV-a, echipă cu care a câştigat anul acesta campionatul, dar a pierdut finala Cupei României şi, cel mai important, a ratat meciul de baraj pentru accedere în Liga a III-a, disputat pe 15 iunie, la Caracal. Fundaşul lui Mircea Savu rememorează pe scurt cele 90 de minute de coşmar petrecute în compania celor de la Atletic Bradu şi susţine că lipsa de pregătire a cântărit mult în tentativa de îndeplinire a obiectivului. „Terenul mare, căldura infernală şi lipsa de pregătire fizică ne-au terminat la Caracal. Sincer, eu ştiam că vom pierde acest meci. Până la urmăm era şi normal. Am văzut pe GSP TV cum joacă cei din Argeş şi mi-am dat seama că nu e de-a bună. Noi am început bine campionatul, dar am terminat prost. În debutul sezonului, cu toţii eram pregătiţi fizic, majoritatea colegilor de echipă venind deja din câmpul muncii. Pe final, nu am mai jucat la fel de bine, asta şi pentru că nu ne-am mai antrenat. Nu poţi să şi munceşti şi apoi să vii la antrenamente sau să joci fotbal în Liga a IV-a. Eu veneam mort de oboseală de la muncă. Mă dureau picioarele îngrozitor, deoarece zi de zi lucrez fără să stau jos. Eu îl respect pe Giuran pentru ceea ce a făcut la Ioneşti, pentru că ne-a asigurat toate condiţiile pentru a promova în Liga a III-a”, ne-a precizat Octavian Sârbu.

Primarul Neagoe a adus târziu valiza cu bani

„Hair” (PĂR, în traducere din limba engleză) consideră că primarul comunei Ioneşti, Constantin Neagoe, a tratat apatic echipa locală de fotbal, deşi se putea implica mai mult în tentativa de accedere în Liga a III-a. „La meciul de baraj, primarul din Ioneşti a venit cu un teanc de bani şi l-a arătat jucătorilor, spunându-le că e al lor dacă vor câştiga meciul. Nu aşa se procedează. Trebuia să vorbească din timp cu colegii mei şi să le explice cum stă treaba. Asta e părerea mea, că Neluş Giuran trebuia ajutat mai mult de primar”, a completat fundaşul echipei din Ioneşti.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button