Acasă Liga III Florin Costea, la primele goluri din noul sezon al Ligii a III-a!...

Florin Costea, la primele goluri din noul sezon al Ligii a III-a! Viitorul Dăești, campioană de toamnă!

1293
0

Ziua de vineri, 22 octombrie, a fost una magică pentru Viitorul Dăești. Formația pregătită de Adi Popa, Marian Deaconescu și Cristi Munteanu a obținut o nouă victorie în Liga a III-a, care i-a asigurat titlul onorific de campioană de toamnă în Seria a VI-a.

De această dată succesul a fost înregistrat la Alexandria, o echipă incomodă. Suporterii formației vâlcene au stat cu emoții până spre final. Dăeștenii au făcut diferența în ultimele 10 minute. Florin Costea a reușit o ”dublă” la Alexandria. Au fost primele goluri pentru el din acest sezon competițional. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 80. Grosu a recuperat balonul și i-a pasat lui Costea care l-a învins pe portarul advers cu un șut de la peste 20 de metri, pe colțul lung. În minutul 88, Adi Popa l-a servit pe ”Cioară”. Costea a driblat un adversar și a trimis cu dreptul mingea tot la colțul lung. 2-0 pentru trupa din Fedeleșoiu a fost rezultatul final.

Am întâlnit o echipă bună a campionatului. Am încercat din prima repriză să înclinăm balanța în favoarea noastră. Am reușit să ne desprindem, însă, pe final. Felicitări lui Florin pentru cele două goluri! Mă bucur pentru el, că a reușit să înscrie și mai ales pentru echipă. Felicitări tuturor băieților pentru cum au luptat pentru acest succes! Suntem la finalul unei etape, dar mai e mult până la finalul sezonului. E devreme să sărbătorim. Trebuie să rămânem la fel de concentrați, uniți și motivați ca și până acum, pentru că ne așteaptă multe alte meciuri grele. Ne gândim deja la următorul meci, de la Filiași, unde știm că vom avea o misiune dificilă”, a declarat Adrian Popa, antrenorul echipei din Dăești, după un nou succes în liga a III-a.

Victoria grupării din Fedeleșoiu a fost cu atât mai valoroasă cu cât, în această rundă, principala contracandidată din lupta pentru titlu și promovare a formației vâlcene, CSM Slatina, a pierdut. Slatina a suferit o înfrângere drastică, cu 3-0, pe teren propriu, în fata ”satelitului” Universității Craiova. Atanas Trică Balaci, nepotul lui Ilie Balaci și fiul cu Eugen Trică, a marcat o ”dublă” în acest joc. Celălalt gol a fost reușit de David Sala.

Tot azi, ACSO Filiași, viitoare adversară a dăeștenilor, nu a jucat partida cu Potcoava. Cel mai probabil, va pierde meciul la ”masa verde”. Întâlnirea nu a mai avut loc din cauza faptului că Ambulanța nu a ajuns la timp la teren. Oficialii formației doljene solicită reprogramarea jocului, motivând faptul că Salvarea a întârziat din cauza multitudinii cazurilor de COVID-19 pentru care a fost apelată.

În altă ordine de idei, la Alexandria, Viitorul Dăești s-a bazat pe jucătorii: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Mocioacă, Grosu, Iordache, Pîrvu, Vasile, Mitru, Precup și Ceapă. În minutul 50 au intrat pe teren Adi Popa și Florin Costea, iar în minutul 65, Fierbințeanu și Ovidiu Popescu. Sebi Preda a fost indisponibil pentru acest meci din cauza unor probleme medicale.