Acasă Liga III Flacăra Horezu se întoarce cu un punct de la Petroșani

Flacăra Horezu se întoarce cu un punct de la Petroșani

1036
0

Formația de Liga a III-a din Treapt, care a lăsat o impresie bună anul trecut la acest nivel, dar care a pierdut jucători importanți în pauza competițională, a disputat sâmbătă, 12 septembrie, primul meci oficial după 6 luni de pauză. La debutul în Liga a III-a, Flacăra Horezu a jucat în deplasare, cu Jiul Petroșani, o grupare de tradiție, dar acum nou-promovată în cel de-al treilea eșalon. Partida a început prost pentru ”olari”, care s-au văzut conduși încă din minutul 2. Gazdele au primit penalti în urma unei imprudențe, în propriul careu, a lui Ionuț Simeanu. Horezenii au alergat după golul egalizator, iar la jumătatea reprizei, acesta a venit. După o fază fixă, un corner executat bine de Adi Stănică, Mansour a trimis balonul cu capul în plasă: 1-1. Echilibrul nu s-a menținut pentru mult timp. Jiul a trecut din nou în avantaj tot după o fază fixă. 2-1 a fost și la pauză.

În partea secundă s-a mai marcat doar o dată. Au făcut-o oaspeții. Cu mai puțin de 20 de minute înainte de final, Raul Nistor a centrat din corner, Adi Popa a deviat pe spate pentru Mansour, care și-a trecut în cont ”dubla”: 2-2. Flacăra a plecat din Valea Jiului cu un punct, un rezultat mulțumitor, până la urmă, pentru un meci în deplasare.

În etapa a II-a, de la finele săptămânii viitoare, sâmbătă, 17 septembrie, Flacăra va primi vizita unei formații vâlcene, Viitorul Dăești, pe care a întâlnit-o, ultima dată, anul trecut, în ultima etapă a turului Ligii a III-a.