Acasă Liga III Flacăra Horezu, la primul eșec din noul sezon al Ligii a III-a

Flacăra Horezu, la primul eșec din noul sezon al Ligii a III-a

495
0

Vineri, 25 septembrie, s-a dat startul meciurilor din etapa a III-a a celui de-al treilea eșalon. Printre partidele programate s-a regăsit și cea dintre Măgura Cisnădie și Flacăra Horezu, din Seria a VII-a. „Olarii” erau neînvinși, în acest sezon, în campionat. În prima rundă au scos o remiză pe terenul celor de la Jiul Petroșani, iar apoi, în Treapt, s-au impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Viitorul Dăești. De această dată, însă, au părăsit terenul înfrânți. Cisnădie s-a impus italienește, cu 1-0, grație unui gol înscris în prima jumătate de oră a partidei, dintr-o fază fixă (lovitura liberă). Adi Popa și colegii săi au încercat în zadar să revină pe tabelă. Au avut posesie, au ajuns în situații bune, dar nu au avut luciditate la finalizare. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 1-0 în favoarea ardelenilor.

În acest joc, Flacăra a mizat pe: Eftimie – Nuță, Mihăescu, Grosu, Stănică, Precup, Nistor, Turcin, A. Popa, Simeanu, Dobrescu. A mai intrat Bîrziche. Au lipsit Cristi Munteanu și Sebi Preda, ambii cu probleme medicale.

În următoarea rundă, Flacăra Horezu va avea un nou joc dificil. Pe terenul din Treapt o va întâlni pe Viitorul Șelimbăr, considerată principala favorită la câștigarea seriei.

FOTO: Facebook Academia Magura Cisnadie