Firma Servcet, reclamată la DNA de Bogdan Popescu (PNL). Urmează, probabil, CET-ul şi Prelcet

PNL-Bogdan-Popescu-300x255Vinerea trecută, directorul de campanie al PNL Vâlcea, Bogdan Popescu a trimis la DNA o sesizare în legătură cu activitatea desfăşurată de societatea comercială Servcet în ultimii 10 ani.
Popescu, care este şi membru în CA al Servcet este nemulţumit că directorul Damian Onete nu pune la dispoziţia sa şi a presei locale informaţii legate de contractele încheiate de societate în ultimii ani. „Am vrut să dau un comunicat de presă cu privire la Servcet, însă nu am putut face acest lucru întrucât domnul director Damian Onete a refuzat să-mi pună la dispoziţie, deşi sunt membru al Consiliului de Administraţie, niciun document cu privire la Servcet. Am crezut că pot avea cu domnul Onete o relaţie normală.

Văzând că nu am reuşit să fac acest lucru, i-am depus domnului Onete o solicitare în care i-am cerut să-mi pună la dispoziţie o listă a societăţilor care au avut relaţii contractuale cu Servcet în perioada 2010-2016. După multă convorbiri cu domnul Onete, acesta mi-a spus franc că nu voi primi aceste materiale pentru că nu este treaba mea să le cer. Am mai aşteptat două săptămâni şi am înaintat către Consiliul de Supraveghere al CET Govora o adresă prin care am sesizat că directorul Servcet refuză să-mi pună la dispoziţie documentele, iar eu nu-mi pot desfăşura activitatea de membru al CA. Am făcut o sesizare către DNA, prin care solicit verificarea tuturor contractelor din ultimii 10 ani. Când domnul Onete a aflat ce vreau să fac, în 10 minute a fost la Consiliul Judeţean să avem discuţii pe acest subiect. A zis să ne calmăm, să luăm o gură de aer. Nu mai e cazul”, a declarat Bogdan Popescu. Cum situaţia este similară şi la CET Govora şi la Prelcet, luăm în calcul posibilitatea ca purtătorul de cuvânt al lui Gheorghe Păsat să procedeze la fel şi cu aceste societăţi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button