La Drăgăşani, liberalii, inclusiv Adi Sanda, îl votează pe Cristi Nedelcu (PSD)

sanda adrianPNL Drăgăşani este în mare fierbere de câteva săptămâni. Viceprimarul Adrian Sanda este pe cale să fie exclus din partid, după ce i-ar fi mărturisit într-o discuţie privată lui Constantin Pleşoianu (candidatul PNL la funcţia de primar) că îl va vota pe candidatul PSD la primărie, Cristian Nedelcu.
Ştefan Prală, responsabilul de organizaţie din partea BPJ, speră ca Adrian Sanda să nu fie exclus din partid. „Domnul Pleşoianu ne-a spus că viceprimarul Adrian Sanda nu vrea să plece din PNL, dar îl susţine pe Cristian Nedelcu, primarul PSD din Drăgăşani. După aceea, secretarul PNL Drăgăşani a fost contactat de domnul Sanda pentru a-şi da demisia din funcţie, ca să nu mai stea în echipa de trădători şi să-l susţină pe domnul Nedelcu.

Totuşi, nimeni nu şi-a dat demisia din PNL. Am organizat o întâlnire cu candidaţii la Consiliul Local, ocazie cu care domnul Pleşoianu a propus excluderea din partid a domnului Sanda. Conform statutului, a fost invitat în scris în viitoarea şedinţă a PNL Drăgăşani. Nu aş vrea să-l pierdem, reprezintă totuşi ceva pentru liberalismul din Drăgăşani. Sper să vină marţi (19 aprilie – n.r.) la şedinţă”, a spus Prală în emisiunea “România azi”, moderată de Jana Sdreală. Contactat telefonic, Sanda a spus că va contesta decizia de excludere, dacă se va ajunge până acolo. “Din păcate, de luni, sunt în concediu şi sunt plecat la Bucureşti. Nu voi putea răspunde invitaţiei, însă rămâne pe săptămâna viitoare (începând cu data de 25 aprilie – n.r.). Într-adevăr, am avut o discuţie privată cu domnul Pleşoianu. E treaba dânsului că a făcut publică această discuţie. Nu cred că e cazul să fiu exclus din partid din cauza unei discuţii private. Există căi de atac. Nu mă interesează decât să rămân simplu membru de partid. Domnul Pleşoianu m-a întrebat cu cine votez, nu pe cine susţin. Este cu totul altceva. Dacă spuneam public că îl susţin pe domnul Nedelcu, mi se putea cere excluderea, altfel nu”, a spus, pe bună dreptate, viceprimarul PNL Adi Sanda.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button