Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

FC Băbeni – Posada Perişani 4-3

Fier şi compania s-au relaxat înaintea returului din Cupa României

După meciul pierdut la limită, cu 1-0, la Măciuca, în turul semifinalelor Cupei României, antrenorul Posadei, Laurenţiu Fier, a promis că altfel va sta situaţia în retur. Îşi doreşte calificarea în ultimul act al Cupei, astfel că în acest moment campionatul a fost considerat mai puţin important. A preferat să nu-şi forţeze jucătorii pentru meciul cu FC Băbeni, să-i menajeze pentru partida de la mijlocul acestei săptămâni. Iar rezultatul acestei abordări s-a văzut la finalul întâlnirii de la Băbeni pe tabela de marcaj: 4-3 pentru gazde. Băbenarii au deschis scorul printr-un autogol al lui Pîrvu, Ghivercea a restabilit egalitatea, însă imediat gazdele au trecut din nou la conducere. Filipoiu a înscris pentru 2-1, Strâmbeanu a dus scorul la 3-1 pentru FC Băbeni, dar Niţulescu a redus din handicap, primele 45 de minute încheindu-se la scorul de 3-2. În partea secundă a punctat doar formaţia lui Florentin David. O dată în poarta adversă, prin acelaşi Filipoiu, iar apoi în propria poartă, prin Negoiţă. Întâlnirea s-a terminat, aşadar, la scorul de 4-3 pentru FC Băbeni, care astfel îşi menţine intacte şansele de salvare de la retrogradare. Trebuie spus că dacă vor reuşi să rămână în Liga a IV-a, jucătorii FC Băbeni au promisă şi o primă importantă de obiectiv. Aceasta a înlocuit primele de joc promise la începutul sezonului pentru fiecare meci câştigat în parte. 

„N-am vrut să riscăm nimic” 

Laurenţiu Fier, antrenorul-jucător al Posadei a admis că n-a forţat în partida cu FC Băbeni, dar asta nu pentru a oferi vreun avantaj echipei gazdă, ci pentru a nu risca accidentări sau suspendări. „Meciul cu Damila Măciuca, din Cupa României, e mai important pentru noi. Am preferat să nu forţăm la Băbeni, să menajăm anumiţi jucători. Am fost vreo 5 jucători pe care i-am odihnit, care nu au intrat pe teren de la început. FC Băbeni e o echipă care se zbate pentru evitarea retrogradării şi nu puteam să mergem noi acolo să ne luăm cu ei la trântă. N-am vrut să riscăm nimic, accidentări sau cartonaşe roşii”, a spus Fier.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button