Liga IV

FC Băbeni – ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea 3-1

Atât au putut „electricienii” din Râmnic?

FC Băbeni o ia rău pe coajă de la echipe precum Posada Perişani sau Minerul Berbeşti, dar reuşeşte, totuşi, să se impună împotriva celor de la ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea, formaţiei apropiată oarecum valoric de cele două competitoare mai sus amintite. Trupa prezidată de Florentin David a încheiat anul cu capul sus, după victoria cu scorul de 3-1, contra fostei ocupante a locului 5. În această întâlnire, golgheterul competiţiei, Alin Savu, a deschis scorul, în minutul 55, pentru ca, mai târziu, Lucian Popescu să înscrie cu capul din 6 metri, iar Băluţă să dea „o dublă”, pentru 3-1, mai întâi din penalty, apoi dintr-o deviere. La scorul de 1-1, centralul l-a eliminat de la FC Băbeni pe Geonea, care a primit „roşu” pentru faptul că l-a călcat pe Borţa în mod intenţionat.

„Adversarii ne-au cam luat de sus”

La finalul partidei, antrenorului Bogdan Mihalache i s-a reţinut legitimaţia, pentru faptul că s-ar fi contrat dur cu arbitrul de centru, Nicolae Dobrică. „Adversarii ne-au luat de sus, cred că de aia au şi pierdut meciul, în timp ce băieţii mei au devenit mai motivaţi şi au dorit să arate că nu contează locul pe care-l ocupă în clasament şi că nu sunt victime sigure. Crede, de asemenea, că terenul i-a dezavantajat pe cei de la Hidro, pentru că aceştia sunt obişnuiţi să joace mult mai tehnic, iar în bălţi nu ai nicio şansă”, a precizat Florentin David, preşedinte la FC Băbeni.

„N-am avut nici măcar unde să ne schimbăm”

În partea opusă, căpitanul Laurenţiu Nicolaescu a pus eşecul pe seama terenului impracticabil: „Toată suprafaţa de joc era doar o baltă mare. Nu puteai juca fotbal, mai ales că noi suntem învăţaţi să combinăm. Am avut şi noi multe ocazii, Florin Ştefan scăpând singur cu portarul de câteva ori, dar mingea se oprea mereu în baltă. În plus, ne-am schimbat într-o rulotă, aşa ceva nu se poate. Acesta nu mai e fotbal”. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. pentru cei care nu au fost la meci sa le spunem ca arbitrul de centru,nicolae dobrica,a arbitrat exemplar pentru echipa gazda.mai ales ca dupa meci urma sa se duca la un „sprit” cu o parte din jucatorii de la fc babeni.a dat un cartonas rosu gazdelor asta dupa ce arbitrul de tusa i-a spus ca l-a calcat in picioare pe un jucator al Hidroelectricii,in schimb i-a iertat pe gazde de alte 3 4 cartonase rosii pentru intrari criminale si instigari la violenta sau injurii aduse adversarilor.Dar domnul arbitru era prea ocupat sa discute despre bautura pe care o va consuma dupa meci.Ar mai fi de precizat si faptul ca,daca s-ar respecta regulametul in fotbalul nostru judetean,terenul din Babeni nu ar putea fi omologat pentru acest nivel pentru ca acolo nu exista vestiare,apa curenta sau grupuri sanitare.

Lasă un răspuns

Back to top button