Liga IV

Familia Păunescu a fost pe val la Mihăeşti

Profitând de faptul că Flacăra Horezu se regăseşte de câteva etape bune într-un descendo vizibil, Nova Turist Mihăeşti a fost de punctul de a obţine maximum de punct pe teren propriu, însă a plecat, în cele din urmă, cu un rezultat de egalitate, 4-4. În comuna condusă de primarul liberal Nicolae Stănică, omul de afaceri Octavian Păunescu a prins un meci extraordinar, marcând o „dublă”, în timp ce fiul său, Alin a reuşit băgat-o o dată în plasă, ambii reuşind trei din cele patru goluri ale echipei.

Augustin Amati: „Nici pe Youtube nu vezi asemenea greşeli de portar”

Antrenorul echipei din Mihăeşti, Augustin Amati, susţine că portarii celor două echipe au comis greşeli de cascadorii râsului, pe care şi pe Youtube ţi-e greu să găseşte altele mai hilare. „Acest meci a fost al exclusiv portarilor, care s-au întrecut în gafe. Din cauza vremii ploioase, celor doi goalkeeperi ba le scăpa mingea din mână, ba şutau pe lângă ea. Era ceva incredibil”, susţine Amati.

Vicenţiu Marinescu: „Când dai patru goluri şi iei 4, ceva lasă de gândit”

Pe final de tur, apărarea echipei din Horezu a încasat o găleată de goluri, mai ales că experimentatul portar Mihai Chiriţoiu a plecat, din nou, în străinătate. „În ultimele meciuri, am făcut tot mai multe gafe în defensivă, iar asta ne-a costat puncte. Când dai patru goluri, dar iei tot atâtea, asta ne dă de gândit. Practic, marcăm suficient, dacă luăm în calcul faptul că, numai în acest tur, am ajuns la 54 de goluri”, a precizat Vicenţiu Marinescu, antrenor la Flacăra Horezu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button