Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Fără bani în buzunare, nici nu zici că au valoare!

Odată îndeplinit obiectivul pentru acest campionat: evitarea promovării şi salvarea de la retrogradare, CSM Rm. Vâlcea continuă participarea în Liga a II-a doar din respect pentru oraş, altminteri, la banii pe care-i au, probabil s-ar fi desfiinţat clubul demult!

În condiţiile plăţii salariilor cu întârziere şi a lipsei oricăror fonduri pentru prime, jucătorii CSM-ului trec prin momente grele. Conducerea clubului spune că „face eforturi” şi graţie antrenorilor – în special a lui Mitică Teleşpan – care au ştiut să le explice jucătorilor să „joace pe caiet”, urmând a lua banii cândva, iată că Vâlcea trăieşte fotbalistic atât cât să nu dispară din campionat.
Dovada o reprezintă şi meciul de la Otopeni. După succesul cu FC Argeş, vâlcenii au fost relaxaţi, scăpaţi de retrogradare (matematic ar trebui să mai aibă emoţii, însă, practic, e greu de crezut că Mureşul Deva, prima sub linie, mai scoate şase puncte în trei partide: la Turda şi Piteşti, plus un joc acasă cu FCM Tg. Mureş! În plus, ne avantajează şi rezultatele directe cu aceştia).
Soarta partidei de la Otopeni putea fi alta dacă Răzvan Dobre – din nou cel mai bun de la CSM – deschidea scorul în minutul 2. A ratat şi a permis astfel ca echipa gazdă să se avânte în atac, să forţeze şi chiar să reuşească deschiderea scorului (Fl. Manea – min. 10). Echilibrul din teren a fost stricat doar de arbitraj, însă în prima repriză fără gol. A venit minutul 55 când gazdelor li s-a făcut cadou o lovitură liberă de la marginea careului mare pentru un presupus fault. Surprinşi au fost jucătorii echipei gazdă de „cadoul” primit, surprinsă a fost şi defensiva vâlcenilor de execuţia perfectă a aceluiaşi Florin Manea, scorul urcând la 2-0. La acest scor ambele echipe au contat pe atac, şi-au creat ocazii clare de a înscrie şi au punctat pe rând: întâi CS Otopeni pentru 3-0 în min. 70, apoi CSM-ul pentru 3-1 după doar 2-3 minute. Scorul final a fost de 4-1, însă nedrept faţă de echipa noastră, vâlcenii ratând cu seninătate posibilitatea reducerii diferenţei.

Nemulţumiri legate de arbitraj

Atât pe parcursul meciului cât mai ales la final, reprezentanţii ambelor echipe au avut nemulţumiri legate de arbitraj. Prestaţiile doamnelor Mihaela Popescu şi Irina Mârţ au fost cele care au inflamat banca tehnică, însă victoria gazdelor nu poate fi pusă la îndoială. Gazdele au reclamat că în prima repriză nu au beneficiat de o lovitură de la 11 metri din cauza Irinei care n-a semnalizat o infracţiune în suprafaţa de pedeapsă a CSM-ului. De asemenea, vâlcenii pot acuza pe drept cuvânt că lovitura liberă din care gazdele au dus scorul la 2-0 a fost una inventată.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button