Diverse

Evgheny Trefilov i-a „interzis” Oxanei Koroleva să se transfere la Vâlcea

* selecţionerul naţionalei Rusiei i-a comunicat handbalistei dorite de Oltchim că nu o va mai convoca la prima reprezentativă în cazul în care va accepta oferta românilor

Săptămâna trecută, aşa cum a promis, rusoaica Oxana Koroleva a oferit oficialilor de la Oltchim răspunsul său în ceea ce priveşte oferta de transfer pe care a primit-o de la Rm. Vâlcea. Surprinzător – sau nu! – răspunsul a fost negativ, handbalista legitimată la Zvezda Zvenigorod declinând propunerea făcută de vâlceni şi preferând să semneze pe încă un sezon cu echipa antrenată de celebrul Evgheny Trefilov.
De altfel, chiar cel mai titrat antrenor de handbal feminin din lume, de trei ori consecutiv campion mondial cu naţionala Rusiei, „a pus umărul”, indirect, la nerealizarea acestui transfer. Astfel, atunci când a aflat că Oxana Koroleva este dorită de Oltchim, vulcanicul tehnician rus i-a comunicat handbalistei că nu o va mai convoca la naţională în care în care va accepta oferta venită de la Rm. Vâlcea. „Impresarul Oxanei Koroleva ne-a spus că jucătoarea a refuzat să se mai transfere la Oltchim, semnând pe încă un an cu Zvezda Zvenigorod. Din câte se pare, handbalistei i s-a comunicat că în cazul în care va veni la Rm. Vâlcea ar putea pierde echipa naţională, Evgheny Trefilov nefiind deloc dispus s-o mai convoace în viitor”, a menţionat preşedintele clubului Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button