Politica

Emilian Frâncu ar putea candida la funcţia de primar al Râmnicului în 2012

Liberalii din Râmnicu Vâlcea îşi vor alege un nou preşedinte pe data de 22 august. Până atunci, senatorul Emilian Frâncu va continua să asigure conducerea interimară a organizaţiei municipale.

La alegerile programate pentru a doua parte a lunii august în interiorul PNL Râmnicu Vâlcea nu se anunţă nicio surpriză. Dacă, aşa cum se aude, senatorul Emilian Frâncu va candida pentru funcţia de preşedinte, cu siguranţă va şi câştiga. În ciuda răutăţilor spuse de unii dintre colegii săi pe la colţuri, nici în cazul în care Ion Nicolae n-ar fi fost exclus din partid, parlamentarul n-ar fi avut un adversar în această competiţie. În ciuda unor defecte de care ar fi bine să scape, Emilian Frâncu rămâne totuşi un politician valoros, abil, eficient, util şi cu o mulţime de alte calităţi recunoscute chiar şi de duşmanii dreptei autentice.
Imediat după ce a preluat funcţia de preşedinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea, parlamentarul a conceput un plan de relansare a partidului în municipiu. În scurt timp, au început să apară şi rezultatele concrete. „Scopul final îl reprezintă, evident, câştigarea alegerilor pentru funcţia de primar al Râmnicului şi un număr cât mai mare de consilieri locali”, a anunţat Emilian Frâncu. Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea de a se înscrie el însuşi în lupta pentru Primăria Râmnicului, în condiţiile în care PNL se va consolida în municipiu, dar nu va fi găsit candidatul ideal, liderul liberal a adăugat: „Este mult prea devreme ca să mă pronunţ. Dar dacă voi simţi că spiritul de echipă de acum se păstrează în următoarele luni la PNL, iar structurile pe cartiere ale partidului se vor naşte şi vor creşte aşa cum îmi doresc, îmi voi depune în primul rând candidatura pentru preşedinţia organizaţiei municipale. Din acel moment, probabil că în măsură de 50 la sută voi căuta, pe de-o parte, să găsesc acel candidat care să câştige alegerile. Iarăşi, în procent de 50 la sută, dacă voi simţi sprijinul necesar din partea colegilor mei şi mă vor convinge, există şi posibilitatea să candidez şi pentru funcţia de primar al Râmnicului”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button