Liga II

DEŞTEPTAREA!

* CSM Rm. Vâlcea caută prima victorie din acest campionat, în meciul pe care îl va disputa la finele săptămânii, în Zăvoi
* partida cu FC Bihor se va juca sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal”

Fără niciun punct acumulat în acest campionat, CSM Rm. Vâlcea deţine lanterna roşie a Seriei a II-a, iar viitorul nu se anunţă deloc prea roz. Surprinzător – sau poate nu?! – deşi au trecut trei săptămâni de când echipa din Zăvoi şi-a întărit lotul de jucători, prin transferul câtorva fotbalişti de valoare, cu vechi ştate de serviciu în primele două ligi ale ţării – aduşi la Vâlcea de noul finanţator al echipei, bucureşteanul Cătălin Rufu – rezultatele întârzie să apară. Trupa antrenată de Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan s-a zbătut precum „peştele pe uscat”, fără a reuşi lucruri excepţionale în cele trei meciuri pe care le-a susţinut în actuala formulă.
Renaşterea ar putea surveni chiar din această săptămână, odată cu meciul pe care „municipalii” îl vor juca în Zăvoi, împotriva echipei FC Bihor. Partida care va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.00, ar putea aduce vâlcenilor prima victorie din acest sezon.

„Municipalii” joacă de două ori consecutiv pe teren propriu

Momentul ar fi extrem de important, mai ales prin prisma faptului că, după duelul cu orădenii, CSM Rm. Vâlcea va disputa încă o partidă pe teren propriu, cu ACSMU Poli Iaşi. Dacă în următoarea etapă vor bifa primul succes din campionat, elevii lui Sorin Bucuroaia ar putea beneficia de un sprijin substanţial din partea publicului la următorul joc din Zăvoi, atunci când la Vâlcea vor veni moldovenii lui Ionuţ Popa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button