Politica

Elena Udrea a evitat să dea ochii cu preşedintele CJV

Ministrul Elena Udrea, favorita „Sultanului”, Traian Băsescu, a reuşit să-l enerveze foarte rău pe preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, social-democratul Ion Câlea.
Blonda de la Turism a uitat să-l invite la şedinţa festivă de la Primărie, unde a avut loc semnarea unor contracte importante de investiţii, şi i-a mai pus în cârcă şi lipsa infrastructurii în zonele turistice ale judeţului.
Udrea a refuzat să se întâlnească cu Câlea la Primăria Râmnicului, deşi acesta deţine funcţia de preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. În locul său a fost a fost invitat numărul doi, preşedinta ADR Craiova. Câlea a primit totuşi o invitaţie, nu din partea primarului Romeo Rădulescu, ci din partea primarului Petre Iordache, primarul localităţii  Ocnele Mari, invitaţie declinată de altfel.
În cadrul şedinţei, ministrul Turismului a declarat că turismul vâlcean este „sublim”, dar că se ajunge foarte greu la punctele de atracţie turistică, din cauza infrastructurii, care lasă de dorit. Elena Udrea a uitat, din nou, că nu a virat banii pentru executarea acestor lucrări de infrastructură. Ion Câlea i-a replicat că habar nu are ce se întâmplă în teren.
„Habar n-are! Doamna ministru n-a fost în Vâlcea să vadă cum s-a lucrat la drumuri sau să ne ajute cu vreun ban. Nu ştie cum ne-am chinuit noi să menţinem în această stare drumurile judeţene. Dânsa să ne dea bani pe POR, AXA 2. Eu am 7 proiecte pentru reabilitarea a 122 de kilometri de drum, depuse la ADR Craiova şi nu am primit niciun leu. (…) Eu sunt preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, iar doamna ministru ar fi trebuit să mă invite la această întâlnire de la primărie măcar din respect pentru că am o funcţie mai importantă chiar decât doamna Boghiana, preşedinta ADR Craiova”, a reproşat Câlea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button