Diverse

Elena Polenova, refuzată de Oltchim

* handbalista rusă şi-a reziliat contractul cu Zvezda Zvenigorod în luna aprilie şi a dorit să se transfere în România

Dacă Alexandra Do Nascimento şi Kristine Lunde-Borgersen au refuzat Vâlcea, iată însă că o altă handbalistă, rusoaica Elena Polenova (26 ani), şi-a dorit cu orice preţ să ajungă la Oltchim. Campioană mondială cu reprezentativa Rusiei, fosta jucătoare de la Zvezda Zvenigorod, renumită pentru înălţimea sa (1,98 metri), i-a abordat pe oficialii vâlceni prin intermediul impresarului personal, trimiţând un DVD, precum şi preţul pe care Oltchim trebuia să-l plătească pentru transferul acesteia.
Până la urmă, potrivit spuselor conducătorilor vâlceni, campioana României a anunţat-o pe Elena Polenova că nu are nevoie în prezent de serviciile sale. Oficialii Oltchim-ului au discutat însă în prealabil şi cu noul tehnician, ungurul Peter Kovacs, care a precizat că handbalista din Rusia nu se pliază pe stilul de joc al echipei române şi nu s-ar încadra în angrenajul pe care l-a gândit.
Fostă câştigătoare a Ligii Campionilor (în 2008, cu Zvezda Zvenigorod), Elena Poloenova şi-a reziliat contractul cu echipa antrenată de Ebgheny Trefilov în luna mai, iar de atunci îşi caută un nou angajament.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button