Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Edilul Ciucă a depus la Craiova un proiect de 5,1 milioane euro

Primăria oraşului Băile Olăneşti a depus recent, la ADR Craiova, un proiect integrat de reabilitare a infrastructurii rutiere, care cuprinde: asfaltarea de drumuri, introducerea apei curente şi realizarea reţelei de canalizare pe 23 de străzi (adică 10 kilometri), în zona Livadia. De asemenea, tot prin cadrul acestui program, administraţia locală mai vizează şi amenajarea unui parc cu fântâni arteziene, în faţa sediului primăriei, precum şi modernizarea spaţiului verde din faţa Hotelului Parâng. Sursa de finanţare este europeană şi va fi obţinută prin Programul Operaţional Regional (POR), Axa Prioritară 5 – dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului.
„Valoarea totală a lucrării se ridică la suma de 5,1 milioane de euro, din care administraţia locală contribuie cu doar 2 la sută, adică 87 de mii euro. Practic, nu ne puteam permite să pierdem aceşti bani care ne vor putea ajuta considerabil în procesul nostru de modernizarea a staţiunii. De ce ne-am bazat pe infrastructura rutieră? Pentru că, în primul rând, este un program care se derulează integral pe turism şi care ne permite să reabilităm acele străzi care duc direct spre obiectivele de interes local. Proiectul realizat pe POR este cel mai important din istoria recentă a localităţii noastre”, a precizat edilul-şef Gheorghe Ciucă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button