Liga IV

Echipa din sudul judeţului a fost exclusă din Liga a IV-a

* formaţia invitată să activeze în „Elită” în locul celor de la FC Vartex a mai bifat o neprezentare, astfel că AJF Vâlcea n-a mai programat-o în campionat

Echipa clasată pe ultimul loc în Liga a IV-a, Olteţul Bălceşti, a mai făcut o gafă. După ce în turul campionatului, datorită AJF-ului şi a bunăvoinţei primarului Săraru, a scăpat ca prin urechile acului de excludere, după trei neprezentări (la Perişani, cu Cozia – pe teren propriu şi la Şirineasa), Olteţul părea a-şi fi învăţat lecţia. Oficialii acesteia au promis că nu vor mai încurca competiţia, însă au dat din nou cu băţul în baltă. Nu s-au prezentat la Brezoi, în intermediara de săptămâna trecută, pentru întâlnirea cu Lotru, stârnind astfel din nou furia tuturor. „Nici nu au anunţat că nu se prezintă, ca să ştim să nu mai delegăm arbitri, iar gazdele să nu se mai preocupe pentru problemele legate de organizarea jocului. Eu am fost înţelegător, dar dacă ei procedează astfel, nu am ce să le mai fac. Sunt oameni neserioşi, m-au făcut de ruşine”, a comentat preşedintele AJF, Constantin Pintilie, legat de situaţia Olteţului. Totodată, forul fotbalistic judeţean a hotărât neprogramarea formaţiei din Bălceşti pentru partida cu Voinţa Orleşti, o dată cu această decizie Olteţul fiind practic exclusă din competiţie. Astfel, rezultatele din tur rămân valabile, iar meciurile din retur vor fi omologate cu scorul de 3-0 pentru adversarele echipei invitate să participe în Liga a IV-a în locul grupării FC Vartex.

Simona SIMA

Articole Similare

One Comment

  1. rasii lumii sunteti ba,hahalelelor,prostovetilor,faceti voi echipa de fotbal,cu astia de la psd,cu mariutu cu giovani si cu becu,fraierilor cocliti. faceti echipa de betivani bai stricatilor,numai eu ,brainer pot face echipa acolo si o sa o fac iarasi,fara voi,jegosilor.mariutule apucate tata de altceva.

Lasă un răspuns

Back to top button