Alte sporturi

Echipa de tenis de masă a CSŞ Rm. Vâlcea, pe locul 4 în Divizia A

La finele săptămânii trecute, la Arad, s-a desfăşurat penultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă destinat Diviziei A. La această competiţie a participat şi echipa CSŞ – Chimia Rm. Vâlcea pregătită de antrenoarea Mihaela Truşcă.

Vâlcencele au pierdut toate meciurile disputate şi astfel, în momentul de faţă ocupă locul 4 la nivel naţional. Poziţia lor în această ediţie de campionat este definitivă, având în vedere că indiferent de rezultatele ultimei etape, clasamentul nu se va modifica. Potrivit directoarei CSŞ, Mihaela Truşcă, etapa finală a fost programată la Rm. Vâlcea, însă datorită faptului că nu mai poate influenţa în nici un fel ordinea echipelor în clasament, este posibil ca aceasta să fie anulată. 

Lavinia Şandru, o tenismenă de perspectivă 

O altă importantă competiţie de tenis de masă a avut loc recent la Covasna. Este vorba despre finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la care a participat şi sportiva Lavinia Şandru. În urma prestaţiei sale, vâlceanca ocupat locul 10 pe ţară. Antrenoarea Mihaela Truşcă s-a arătat foarte mulţumită de evoluţia elevei sale, mai ales că întrecerea a avut un nivel destul de ridicat al competitivităţii, fiind prezenţi numai sportivi legitimaţi la cluburi de performanţă.

Patru echipe din Vâlcea, în etapa de zonă a Cupei Liceelor 

În zilele de 17 şi 18 aprilie, la Slatina, va avea loc etapa de zonă a Cupei Liceelor la tenis de masă. Din judeţul Vâlcea, vor participa la evenimentul sportiv patru echipe, două de fete şi două de băieţi. La nivel de fete s-au calificat Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” şi CN „Alexandru Lahovari”, iar la băieţi Liceul Bălceşti şi CN „Gib Mihăescu”. 

Junioarele merg la Buzău 

În perioada 20-24 aprilie, la Buzău, se va desfăşura o nouă etapă din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă rezervat echipelor de junioare. Alături de alte 17 formaţii provenite din întreaga ţară, la această întrecere vor fi prezente şi fetele pregătite de antrenorul Cristian Popescu la CSŞ Rm. Vâlcea. Este vorba despre Ioana Ghiordun, Lavinia Şandru, Cristiana Goleanu şi Andreea Voicu. „Sperăm că cele patru tenismene se vor descurca şi vor obţine un rezultat bun. Din păcate, două dintre cele mai importante jucătoare ale noastre, Mădălina Avram şi Larisa Ghişoiu, nu mai activează acum la nivel de junioare”, ne-a declarat Mihaela Truşcă. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button