Echipa de cadeţi de la CNMB, între cele mai bune 12 din ţară

CNMB_cadeti_2015_10 copy* voleibaliştii antrenaţi de Marius Mărgărit au terminat pe locul 3 turneul semifinal din Capitală, care a avut loc la finele săptămânii trecute

Cadeţii de la CNMB au terminat pe locul 3 turneul semifinal al Campionatului Naţional de cadeţi. Competiţia care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Bucureşti, a fost adjudecată de echipa organizatoare, CTF Mihai I (Rapid), în timp ce pe locul secund s-a clasat CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni. Voleibaliştii antrenaţi de Marius Mărgărit au obţinut o singură victorie la acest turneu, chiar în prima zi, cu CSŞ „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel (3-0). Ulterior, vâlcenii au pierdut însă cu acelaşi scor meciurile cu grupările din Fălticeni şi din Capitală. Turneul a fost câştigat de Rapid, iar pe locul 2 a venit echipa din Fălticeni, care s-au calificat împreună la turneul final. CNMB a terminat pe 3, în timp ce ultima poziţie a fost ocupată de Câmpulung Muscel.

Absenţa ridicătorului Robert Saroşi a afectat jocul formaţiei vâlcene

La final, antrenorul Marius Mărgărit s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi la turneul de la Bucureşti şi din întregul sezon competiţional, chiar dacă formaţia noastră nu a acces în ultima fază. „Ne-am atins obiectivul cu care am plecat la drum, care a fost acela de a ne califica la turneul semifinal, unde am reuşit să câştigăm iată şi un meci. Din păcate, am avut şi un mare ghinion, pentru că ridicătorul şi unicul coordonator al echipei, Robert Saroşi, nu a putut juca, deoarece s-a accidentat acum 10 zile şi are piciorul pus în ghips. În aceste condiţii, am jucat cu o improvizaţie pe acel post, şi ne-a fost foarte greu. Totuşi, echipa s-a comportat bine şi aşa, mai ales în meciul cu CTF Mihai I (Rapid), când am jucat adesea de la egal la egal împotriva unei formaţii cu o talie mare şi cu jucători cu o experienţă competiţională deosebită. La noi, s-a simţit din plin lipsa ridicătorului, dacă n-aveam ghinionul ca Saroşi să se accidenteze, sunt convins că ne-am fi bătut pentru a ne califica la turneul final. Ar fi fost o performanţă peste aşteptări, dacă am fi reuşit să jucăm în finală. Una peste alta, e bine ce am realizat în acest sezon competiţional, nu-i chiar atât de uşor să te clasezi pe locul 3 la turneul semifinal, adică să fii în primele 12 echipe din ţară”, a spus Mărgărit.

David Ristoiu, cel mai bun jucător de la CNMB la turneul din Capitală

După turneul semifinal din Capital, antrenorul de la CNMB a ţinut să-l remarce în mod special pe David Ristoiu. „El a fost cel mai bun jucător al nostru, dar şi ceialţi au jucat bine, în anumite momente. David Ristoiu a făcut însă chiar spectacol în meciul cu Rapid, deşi a avut în faţă un blocaj format din trei oameni, cu talie foarte mare”, a concluzionat Marius Mărgărit. (N.C.)

CN DE VOLEI – CADEŢI
FAZA SEMIFINALĂ / SERIA A II-A
• Bucureşti, 15-17 aprilie

Rezultate consemnate
• Vineri, 15 aprilie
CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ Nicu Gane Fălticeni        3-0 (25-21, 25-21, 25-22)
CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung – CNMB Rm. Vâlcea    0-3 (20-25, 16-25, 22-25)

• Sâmbătă, 16 aprilie
CSŞ Nicu Gane Fălticeni – CNMB Rm. Vâlcea        3-0 (25-15, 25-18, 25-23)
CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung    3-0 (25-15, 25-5, 25-12)

• Duminică, 17 aprilie
CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung – CSŞ Nicu Gane Fălticeni    0-3 (14-25, 18-25, 13-25)
CNMB Rm. Vâlcea – CTF Mihai I Bucureşti        0-3 (10-25, 21-25, 19-25)

Clasament final
1. CTF Mihai I Bucureşti        9p. (9-0)
2. CSŞ Nicu Gane Fălticeni        6p. (6-3)
3. CNMB Rm. Vâlcea            3p. (3-6)
4. CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung    9p. (0-9)
*) echipele CTF Mihai I Bucureşti şi CSŞ Nicu Gane Fălticeni s-au calificat la turneul final

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button