Liga VFotbal

După o lungă secetă, Lăpușata s-a bucurat iar de victorie! Noile echipamente i-au purtat noroc. Derby-ul cu Roești, din sâmbăta Paștelui, așteptat cu nerăbdare de ”interiști”

Deby-ul cu Roești, pierdut pe 29 octombrie, la Lăpușata, a produs un blocaj pentru formația coordonată de Laurențiu Burlan și Viorel Zamfirache. Ultima victorie din Liga a V-a data din 22 octombrie, din etapa a 9-a, cu Pietrari. De atunci, ”interiștii” au uitat gustul succesului. L-au regăsit abia acum, duminică, 14 aprilie, la Mădulari. După două remize consecutiv, contra unor echipe bune, la Orlești și cu Olanu, Lăpușata s-a impus la Mădulari, cu Șușani. Înaintea acestui joc, Dani Chitian și colegii săi au avut parte de o suspriză. Au primit echipamente noi din partea unui sponsor Cosmin Samsonescu.

”De Paște se obișnuiește ca oamenii să-și înnoiască garderoba. Noi Am primit «straie» noi puțin mai devreme. Îi mulțumim lui Cosmin Samsonescu, dar și celorlalți care sunt tot timpul alături de noi, lui Remus Presură, Consiliului Local și domnului primar Joița. La Mădulari, deși am avut ca de fiecare dată multe absențe (Miță Vlădulescu a făcut ruptură musculară la meciul cu Olanu, profesorul Laurențiu Purcaru este, de asemenea, accidentat, iar Ion Rădoi este plecat, dar sperăm să revină curând), am reușit să câștigăm. Parcă și uitasem cum e, să ne mai bucurăm la final. Consider că victoria cu Șușani a fost pe deplin meritată. Fără falsă modestie. Am avut ocazii rarisime. Chitian a ratat din toate pozițiile, dar s-a revanșat ulterior. Am marcat de trei ori în prima repriză, prin Alin Popa (Bengalezul). Au avut și gazdele o bară. În partea secundă, pe o greșeală a portarului nostru, Mădălin Bencheș, o minge scăpată printre mâini, s-a făcut 3-1. I-am băgat în joc pe adversari. Din fericire a venit reușita lui Tudor Chitian, după o acțiune frumoasă, în care a driblat și portarul, am făcut 4-1 și aici s-a cam încheiat jocul. Au luat cei de la Șușani un roșu după un atac direct pe glezna lui Alin Popa, autorul hattrick-ului. Inițial arbitrul acordase cartonaș galben, dar după ce a văzut gravitatea intervenției a revenit cu roșu. Alin nu a mai putut continua. Sperăm, totuși, să nu fie nimic grav. Tot pe o greșeală a noastră, au mai înscris gazdele o dată, pe final și s-a terminat 2-4. Acum avem cu AFC Vlădești, apoi merge la Pietrari. Așteptăm, însă, cu nerăbdare meciul din sâmbăta Paștelui, cu Roești. De acolo mergem la Înviere. Sperăm să plecăm bucuroși de la teren”, a declarat Laurențiu Burlan, antrenorul echipei din Lăpușata.

Articole Similare

Back to top button