Politica

Dumitru Tărăşenie nu mai pleacă din PSD

Social-democratul Ilie Amuzan, primarul localităţii Călimăneşti, a fost scos din cursa pentru Primăria Călimăneşti în perspectiva alegerilor locale din 2012. Acesta va fi înlocuit cu Dumitru Tărăşenie, actualmente consilier judeţean şi sponsor de bază al partidului.
În campania trecută, Tărăşenie a investit câteva miliarde de lei, fără a avea prea mari beneficii. Săptămâna trecută, supărat că nu se regăseşte pe niciuna dintre listele partidului, cea pentru Primăria Călimăneşti sau cea de candidaţi pe colegiile din nordul judeţului, acesta şi-a dat demisia din partid, printr-un fax trimis liderului Ion Cîlea. După o convorbire telefonică de câteva minute cu liderul organizaţiei, Tărăşenie a acceptat o amânare, timp în care demisia acestuia a ajuns la coşul de gunoi.
Joi seara, Tărăşenie a obţinut de la Ion Cîlea ce şi-a dorit: promisiunea că va candida din partea PSD pentru funcţia de primar al oraşului Călimăneşti. Dacă această decizie va fi păstrată, este de aşteptat ca Ilie Amuzan să intre în competiţia din interiorul PSD pentru obţinerea candidaturii la funcţia de primar al Râmnicului.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button