Politica

Dumitru Persu: „Cizmarii să se oprească la sandale!”

Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea, le dă o veste proastă celor care şi-au făcut planul să-i ia locul şi poartă negocieri subterane în acest sens.
Social-democratul a anunţat că va candida pentru un nou mandat şi va şi câştiga această competiţie, în ciuda dorinţei unor „tiriplici” de a-l vedea tras pe tuşă.

„Ştiu că există interese atât din interiorul organizaţiei, cât şi din afară, poate conexe, ca eu să fiu eliminat. Însă, le dau o veste proastă tuturor celor care îşi doresc şi cred că pot să distrugă PSD Vâlcea, să-l anihileze pe Persu: nu vor reuşi! Voi candida pentru funcţia de secretar executiv şi o voi câştiga. Ştiu că le stau unora în coaste, mai ales unora din afara partidului, care vizează noaptea să dispară Persu. Dar aşa sunt ei, visători. Vor rămâne cu fanteziile! Persu rămâne o voce puternică în PSD, în politica vâlceană şi, alături de Ion Cîlea şi ceilalţi colegi din partid, va aduce o nouă victorie în 2012”, a transmis reprezentantul PSD. El a adăugat că cel mai mult îl deranjează „lucrăturile din interior” împotriva sa. „La celelalte, mă aşteptam. Cât timp, la conducerea PSD Vâlcea, există această echipă, adversarii politici nu au nicio şansă. Ştiu şi ei acest lucru”, a mai spus Dumitru Persu, care le-a sugerat mărunţilor trădători din partid să-şi vadă lungul nasului şi să se potolească, cât nu e prea târziu pentru ei. „Cizmarii să se oprească la sandale!”, a recomandat secretarul executiv al PSD Vâlcea, menţionând că cei care se simt cu musca pe căciulă vor înţelege acest mesaj. Nu în ultimul rând, Dumitru Persu a anticipat că Ion Cîlea va câştiga un nou mandat în fruntea PSD Vâlcea şi îşi va zdrobi adversarii în competiţia pentru Consiliul Judeţean, la alegerile locale din iunie 2012. „Preşedintele Ion Cîlea – pe care bineînţeles că eu îl susţin total şi sunt convins că va câştiga atât alegerile interne, cât şi pe cele pentru CJ Vâlcea – a dovedit că este un foarte bun manager, nu aţi auzit să fie implicat în scandaluri, a făcut performanţă în politică, a câştigat toate campaniile electorale, fără să aibă la dispoziţie banii pe care i-au avut PD-L sau PNL. Nu există om mai potrivit decât el să conducă PSD Vâlcea sau Consiliul Judeţean”, a concluzionat Dumitru Persu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button