Liga II

Duel Vâlcea – Cluj:

Miercuri jucăm în Zăvoi cu „U”, sâmbătă mergem la Turda

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca în cursul acestei săptămâni să se dispute o etapă intermediară la Liga a II-a. CSM Rm. Vâlcea va disputa în Zăvoi meciul cu „U” Cluj-Napoca în data de 21 aprilie 2010 – miercuri – de la ora 17.00. Preţul unui bilet de intrare la meci rămâne nemodificat: 10 lei. Clujenii sunt pe locul 4 în clasamentul seriei, la 3 puncte de primul loc şi un eşec în Zăvoi ar putea fi sinonim cu îndepărtarea din lupta pentru promovare.

Verigeanu: „Sper să nu pierdem cu Universitatea!”

Veniţi după o serie de rezultate contradictorii şi cu o victorie obţinută greu, chinuit, contra echipei Dacia Mioveni, formaţia de sub Feleac va ajunge la Rm. Vâlcea dornică de victorie. Acest fapt este recunoscut şi de directorul general al CSM-ului, Florin Verigeanu, acesta spunând că pentru gruparea din Zăvoi este mulţumitor şi un rezultat de egalitate. „Important este să nu pierdem acest meci. Chiar şi un egal contează, deşi eu îmi doresc foarte mult victoria pentru a avea un final de campionat fără emoţiile retrogradării. Văd că celelalte echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării au înregistrat rezultate care nu ne avantajează pe noi, pe vâlceni. Echipele care au avut adversare puternice au scos puncte, iar când au jucat între ele două formaţii slabe, nu s-a terminat nici-un meci la egalitate ca să ne avantajeze acest fapt. Campionatul se joacă şi la promovare şi la retrogradare, iar noi avem nevoie de puncte şi de rezultate pozitive. Sper să reuşim miercuri acest lucru, cu „U” Cluj-Napoca” – a spus Florin Verigeanu.

„Municipalii” vor să (în) treacă Arieşul

Săptămâna aceasta este una a duelurilor contra celor două echipe din judeţul Cluj. După confruntarea cu Universitatea, de miercuri, din Zăvoi, CSM-ul are programată o deplasare la Turda. „Este un meci de şase puncte. Dacă batem acolo am fi foarte liniştiţi pentru etapele viitoare. Meciul cu „U” Cluj e greu, dar mai importante sunt următoarele etape, la Arieşul Turda şi, apoi, acasă cu Mureşul Deva. Două victorii contra acestor echipe pot fi sinonime cu salvarea de la retrogradare încă din etape a 27-a!” – a spus unul dintre oficialii vâlceni despre meciurile de şase puncte contra echipelor cu nume de ape: Arieşul şi Mureşul.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button