Alte sporturi

DSTJ Vâlcea a organizat Cupa Izvoarelor la Olăneşti

Pe 3 decembrie, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Vâlcea a organizat, în parteneriat cu Liceul Teoretic din Olăneşti, a V-a ediţie a Cupei Izvoarelor. La competiţia destinată claselor V-XII au participat elevi de la şcolile din Cheia, Olăneşti sat, Băile Olăneşti şi Păuşeşti Măglaşi. Aceştia s-au întrecut la fotbal, handbal, sărituri în lungime de pe loc şi şah. În urma meciurilor disputate, Cupa Izvoarelor la fotbal a fost câştigată de jucătorii din Olăneşti sat (loc 1), care au fost îndeaproape urmaţi de cei din Cheia (loc 2) şi din Băile Olăneşti (loc 3). În competiţia de handbal, fetele din Băile Olăneşti s-au impus în faţa celor din Olăneşti sat, clasându-se astfel pe prima poziţie.
Inspectorul Gheorghe Nadolu ne-a declarat că DSTJ a alocat suma de 1500 de lei pentru premierea sportivilor care s-au remarcat la concursul organizat în oraşul condus de Gheorghe Ciucă (foto).
„Este o competiţie diversificată, cu foarte mulţi participanţi de vârste diferite. De aceea, de această dată, nu am putut oferi ca premii echipamente sportive. Împreună cu profesorul de educaţie fizică Paul Băiaşu, am căzut de acord ca elevii câştigători să fie răsplătiţi în numerar. În acest fel, fiecare copil clasat pe locurile 1, 2 şi 3 îşi poate cumpăra ce doreşte cu banii câştigaţi”, ne-a declarat Gheorghe Nadolu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button